Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Sezona mladších žaček 07/08

středa 9.7.2008 | O. Zatloukal

Jedna sezona skončila, druhá už klepe na dveře.

 
 
Zhodnocení sezony mladších žaček 07/08

 

Rok v kategorii mladších žaček máme za sebou. Náplastí zato, že se nám v září 07 nepodařilo kvalifikovat do ŽL je alespoň splnění druhého vytyčeného cíle - vítězství v OP s průměrným výsledkem 70:47. Kladem také je, že v obraně jsme dostali nejméně bodů ze všech týmů.

Ale stačí nám to? Doufám, že se nenecháme těmito výsledky uspat, protože snad už víme, že Hradec, Slovanka, Kroměříž nebo Pelhřimov jsou úplně jiní soupeři než ti, se kterými jsme tento rok hráli.

Jednotlivé hráčky rozepisovat záměrně nechci, myslím si, že každá dobře ví, na čem musí ještě zapracovat, co vypilovat. Ale z obecného pohledu je to kondice, dravost, houževnatost, síla a naše „breptání"...

Pozitivní je, že se nám během roku podařilo zapojit do týmu další hráčky, které kádr doplní při letní přípravě od 11.8. a „poperou" se tak s našimi holkami o nominaci na turnaje a kvalifikaci.

Na konci srpna nás čeká turnaj v Hradci Králové, v září snad turnaj pro 95 v Olomouci a před kvalifikací se ještě podíváme na turnaj do Pardubic.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS