Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Panterky z Hranic měly ostřejší zuby

pondělí 1.3.2010 | O. Zatloukal

Poslední den měsíce února jsme nastoupili téměř v kompletním složení proti dobře připravenému družstvu hranických panterek.

 
 
 

SK UP - Hranice 42:68  (2:18, 18:30,20:58)                                 28.2. 2010

SK UP - Hranice 25:81 (8:24, 12:50, 20:63)

Poslední den měsíce února jsme nastoupili téměř v kompletním složení proti dobře připravenému družstvu hranických panterek.

V prvním zápase jsme doplatili na nekoncentrovaný začátek zápasu a prakticky celý první poločas jsme se rozkoukávali. Hlavně M. Krejčířová v prvním zápase připomínala „plazícího" se hada. Naštěstí se postupně do tempa dostala a druhý zápas už předváděla to, na co jsem u ní zvyklý a táhla družstvo.

Velmi pěkně zahrála i naše druhá „devadesátdevítka" T. Erbenová, která přidala pár dobrých dlouhých přihrávek. Jenže jak se jí povedly 3 přihrávky v řadě, snažila se potom pokaždé házet míč (nahazovat) dopředu naslepo. A to už nebylo ono - vysoké přihrávky středem hřiště soupeřky lacino sebraly a neustále nás přečíslovaly v útoku.

V prvním zápase nás bodově držela „útočná" M. Rašková. Při její absenci v druhém utkání šlo poznat, že úspěšné zakončení ještě není naše silná parketa.

Jsem rád, že se do hry dostaly všechny hráčky a měly možnost po nějaké době opět ukázat svým rodičům (i trenérovi), v čem udělaly pokrok a co je ještě třeba zlepšit.

 

www.minibasket.estranky.cz

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS