Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Pastviny úterý

úterý 8.8.2017 | Čoček

Pastviny úterý
Je tady krásně...

 
 

A bylo by ještě krásněji, nebýt 66 upírů, lačných po krvi nešťastných vedoucích. Máme je rádi, ale nejraději, když jsou hoooodně daleko.

Za normálních okolností nejí skoro nic, co se jim nachystá a živí se sladkými blafy z bufetu(upřímně netuším, kde na to pořád berou, když nejlevnější věc je pivo za 30 a to si rozhodně nekupují), ale jako naschvál, dneska ráno, než jsem se dostal na řadu, tak byly snězené 3 plné mísy salámové pomazánky, kterou mám nejradši a jezdím sem jen kvůli ní... Naštěstí paní kuchařka mi tajně podstrčila k vylízání talíř se zbytkama...

Během dopoledních tréninků jsem rozšířil řady těch, co mě na smrt nenávidí o další družstva, naopak všichni bez rozdílu milují Erika. A to jsem naordinoval nejstarším páťákům jen lehký kondičně-koordinační trénink a s Bárbínkama (rozuměj slečny třeťačky basketbalistky) absolvoval slabou hodinku výběhů v lese... Fakt nevím, co proti mě mají :-)

Trochu jsem se snažil vylepšit svůj profil alespoň fotbálkem s klukama, ale moc jsem neuspěl, Dáša mě předčila... Prý "pane trenére, jde Vám to slušně, ale radši nám zavolejte paní trenérku, té to jde líp". No a pak se z toho ne(zblázněte), chudák moje chlapská ješitnost... 

Jóó, to Erik s nejmladšími boduje svými skvělými hrami, musím uznat, že jich zná fakt hodně.

Abych předešel nervovému kolapsu, před obědem jsem zveřejnil výhrůžku, že kdo nesní dušenou zeleninu, nedostane zítra buchtičky s krémem a navíc se mnou půjde běhat. A ejhle, koš na zbytky zůstal naprosto prázdný, nejednou se i "hnusná odporná" zelenina a "pitomé" maso proměnilo v lahůdku. A pak, že to nejde.

Odpoledne hráli nejmenší, spolu s nejstaršími, výbornou běhavě-logickou hru, kterou vymysleli (kdo taky jiný) Erik s Dášou. Třetí, čtvrté a páté družstvo se mezitím plavilo na lodičkách. 

Večer se stal malý zázrak, dětičky snědly naprosto všechny špagety, ani na některé vedoucí nezbylo (což třeba mě ale vůbec nevadilo). Tak nevím, jestli zapůsobila má výhrůžka, nebo měly děti opravdu takový hlad.

Večer absolvovali kluci saunu (no saunu, courali se tam a zpátky, takže to byl takový teplejší mrazák), ale byl tam bazén, takže si to dokonale užili. 

PS: dovoluji si upozornit rodiče, že v nejbližších dnech si se mnou asi moc nepokecají, protože jsem přišel o hlas. Ono se není co divit, každému z dětí se musí cokoliv zopakovat 5-10x (a polovina z nich stejně neudělá co má) a při tom počtu to hlasivky nemohly vydržet. Takže SMS klidně, s telefonáty to bude horší :-) 

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS