Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Pastviny 2019 - úterý

úterý 6.8.2019 | OČ

Dnes jsme se vydali ny výlet...

 
 

Vážení rodiče, zkuste občas své dětičky vytáhnout na nějakou procházku, popřípadě výlet. Myslím tím vytáhnout někam jinam, než do Šantovky, nebo do cukrárny ve městě. Nejde mi do hlavy, když se řekne půjdeme na tůru 15km, že polovina dětí netuší, co si obléct... Asi rozumím tomu, že se nemohou rozhodnout mezi dlouhými a krátkými kalhotami, ale že dobře 10 z nich jde bez ponožek a 90% všech dětí si vyrazí s ponožkami, které nedosahují ani po okraj boty, mi do hlavy nějak nejde. Prosím, až pošlete své děti zase někam sportovat, pořiďte jim vysoké ponožky nad kotník... Kdyby jejich nožičky uměly mluvit, tak by vám poděkovaly...

Výlet jsme absolvovali na trase tábor - Těchonín (cca 5km), pak vlakem Těchonín - Jablonné, kde jsme si dali asi hodinu rozchod, který děti využily k nákupům a radovánkám na dětském hřišti. Následně jsme se chtěli občerstvit v místní restauraci U Luxů (doporučuji, super obsluha i jídlo a opravdu vynikající Radegast), což se nám povedlo s malou komickou vložkou. Když jsem nesl na tácu asi 10 kofol, mírně jsem zakopl a celý obsah se mi vylil do klína... okamžitě se sletělo hejno vos a mládež se mohla potrhat smíchy. No co už, celou cestu jsem se lepil jako ... no jako politý kofolou.

 Cesta do tábora byla opravdu výživná, sice relativně krátká, asi 7km, ale s převýšením dobře 500m. Fuj, takový kopec jsem snad v životě nešel.

Vše jsme ale zvládli a zatímco my vedoucí jsme se svalili na lavice, děti si šly zahrát fotbal a baseball. 

Co dodat? Na oběd byly řízky, ne večeří vynikající svíčková, večer v kině Hledá se Nemo 2.  

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
78%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 37

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS