Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Mladší minižačky : Lipník n.B.

pondělí 26.11.2007 | Eva Drábková

Zápasy na půdě vedoucího a zatím neporaženého týmu byly jasnou záležitostí domácího družstva. Hráčky Lipníka převyšovaly naše holky především v bojovnosti, nasazení a úspěšnosti při zakončení.

 
 

BK Lipník – SK UP Olomouc 94 : 18 (14:6, 31:9, 19:3, 30:0)

body – Anička Hronová 5(TH 1/1), Linda Vildová 4, Hanka Škrabišová 3(2/1), Týna Kohlová 2(4/0), Hanka Kučerová 2(2/0), Monča Škarabellová 2, Kika Dvorská, Dita Hromádková, Ivet Kněžková, Peťa Kobylková, Barča Křupková, Naty Pokorná, Evča Štafová 0

BK Lipník – SK UP Olomouc 82 : 8 (8:0, 23:1, 15:4, 34:3)

body – Týna Kohlová 3(TH 2/1), Linda Vildová, Hanka Škrabišová 2, Hanka Kučerová 1(2/1), Kika Dvorská, Dita Hromádková, Anička Hronová, Ivet Kněžková, Peťa Kobylková, Barča Křupková, Monča Škarabellová, Evča Štafová 0

V prvním zápase jsme se soupeřkami držely krok 12 minut. Naději na přijatelný výsledek jsme ztratily po sérii nepřesností, které soupeř využil a proměnil v 20-ti bodovou šňůru. Po výměně stran jsme se už nedokázaly bodově prosadit, hráčky Lipníka zdvojovaly naše nejaktivnější hráčky (Linda, Týna, Anička), které se s tím nedokázaly vypořádat a odevzdávaly míče soupeři až moc jednoduše. Ostatní jim moc nepomáhaly, schovávaly se a když k nim náhodou došel míč, úlekem ho hned ztratily.

Druhý zápas byl jako přes kopírák, bohužel pouze druhého poločasu prvního zápasu. I když se holky neúnavně snažily dobývat soupeřův koš, téměř vždy to skončilo špatnou přihrávkou nebo ztrátou. Zlepšení tak nastalo snad pouze v obraně, kdy jsme nenechávaly hráčky z Lipníku dělat si co chtějí a občas se podařilo dobrou obranou donutit soupeře k chybě, kterou jsme ale bohužel nedokázaly využít v útoku.

I přes velký počet obdržených bodů musím pochválit pokrok v obraně (zastavení driblující hráčky, správné postavení, množství získaných míčů) a u některých hráček také doskakování (především obě Hanky, Linda, Týna). Pochvalu také zaslouží Natálka, která první zápas výborně bránila nejlepší hráčku domácích a i přesto, že je nováček, patří mezi základní hráčky družstva. Chyběly nám bojovníci Magda a Mája, které neuměl nikdo z dalších hráček zastoupit a nahecovat, svou neustálou snahou hrát za jakéhokoliv stavu.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS