Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Mladší žačky x mladší dorky

pondělí 3.12.2007 | Š. Válek

Mladší dorostenky (ročník 91-93) : mladší žačky (r.94,95) 63 : 62 (30:20, 46:43)

 
 
Body Ml.dorky: Melková 28, Kopecká 15, Filová 7, Mazurová 5, Vařechová, Knápková 4, Březíková, Smrčková. Ml.žky: Lachnitová 25, Skrovná 13, Janoutová 8, Burzová 6, Tomášková K. 4, Šťástková, Tomášková A., Švecová 2, Mačáková.

Rozdíl jednoho až tří let v podstatě nebyl vidět, z basketbalového pohledu měly žačky navrch. I když za mladší dorky nehrála kapitánka Škarabellová a rozehrávačka Ševčíková, tak rozdíl na konci měl být nejméně 20, spíše však 30 bodů v jejich prospěch už z principu rozdílu věku a tělesné vyspělosti starších holek, když navíc i mladší žačky nebyly v plné sestavě (nemocná Šálková).

V první třetině (ano, třetině, více jsme při zastavovaném čase v době 1 tréninku a dalšího utkání po nás nestihli) mladší dorky jasně dominovaly a šly poměrně brzy až do 20b. vedení. Velmi dobře na PG Knápková a Kopecká s Melkovou měly jasně navrch. Problém nastaly, jakmile bylo třeba vystřídat kvůli osobním chybám (specialistka Kopec) a bohužel, hlavně kvůli kondici a nechápání a nestíhání v obraně (zbytek týmu vedený Ivanou Zlatou Rukou). Za této konstelace žačky začaly postupně stahovat bod po bodu a dotáhly se na lichotivý rozdíl -10 po 1.Q. Vedle solidní Lachnitové velmi dobře Niky Skrovná, ke kterým se přidala pak i Burzová, a ostatní dokázaly alespoň lépe "zacpávat" díry.

V závěru šly žačky několikrát do 1-2b. vedení, o které sice v koncovce přišly, ale byly to ony, které lze za výkon v tomto utkání pochválit. Mladším dorkám by pomalu mělo začít svítat, že takto prostě nejen hrát, ale hlavně pracovat nelze a nelze rovněž takto fungovat do nekonečna.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
78%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 37

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS