Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Trápení v Lipníku

úterý 18.12.2007 | Hanka Syk.

Rozdíl 4 let v "hraní" si s míčem je znát, a nelze tuto dobu přeskočit, jen přeskákat, učit se a snažit zlepšovat, čas pracuje pro nás, doufám!

 
 

Do Lipníka jsme odjížděli s tím, že to bude neskutečný "klepec", protože tamní děvčata hrají basket už pěkně dlouho a stejně jako ho hrála paní trenérka Markéta - pěkně od podlahy. Naštěstí přátelské vztahy a pochopení z našich začátků způsobily, že nás lipnické "Lišky" nemlely tak moc, dostaly jsme se i přes půlku a jen vlastním neuměním vést míč v driblinku, řádně si ho krýt, nás připravovalo o šance dostat se blíž ke koši.

Když se dostala na hřiště sestava soupeřek v té nejslabší podobě, dokonce se nám podařilo dát koš, takže jsme neodjížděli z Lipníka s pověstným "kanárem", čestný úspěch byl zaznamenán a docílila ho Martina Válková.

Pro děvčata to ale byla velká škola, některá si velmi pozorně všímala, jak se soupeřky na hřišti chovají, jak jim berou míče, ... I toto je škola. Sám velký Michal Jordan má na jednom svém plakátě napsáno " ... mnohokrát jsem musel prohrát, ztratit míč, tisíckrát jsem se netrefil do koše, abych jednou začal vyhrávat ..."

BK Lipník - SKUP Olomouc 116 : 2 a 119 : 0.

 

 

 

 

 

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS