Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Bitva v Přerově

úterý 18.12.2007 | Hanka Syk.


TBS Přerov - SKUP Olomouc 20 : 6 a 19 : 13
Body:
Štursová Kristýna 4, Ritterová Diana 2
Ritterová Diana 4, Štursová Kristýna 3, Válková Martina 2, Vojíková Irena 2.

 
 

Nejkrásnější a nejbojovnější utkání, a také pro nás nejhratelnější. Soupeřky jsou na tom podobně jako my, i když některé hráčky jim už hrají dýl a vlastně ty zkušenější rozhodly o těsném vítězství Přerova. Přesto musím pochválit celou sestavu za skvělou bojovnost a snahu o první cenné vítězství. Skvělé obranné zákroky - předběhnutí hráčky a zastoupení cesty - pokud to holky stihnou, vždy slavily úspěch v získání míče! Také holky odkoukaly od Lipníka, jak si jít pro míč při vyhazování soupeřek a jak to funguje! Ověřily si to v reálu a získaly jednak míče, ale docílily i cenných košů.

Špatně jsme se dostávaly pod zabarikádovaný koš, holt budeme muset něco vymyslet, abychom to těm našim soupeřkám moc neusnadňovaly.

Díky rodičům jsme měli v Přerově i skvělé povzbuzování a k prvnímu cennému skalpu nám chyběla jedna čtvrtina. Tedy vlastně přebývala, vedly jsme 13 : 6, ale bohužel v té poslední nastoupily přerovačky v nejsilnější sestavě a nám se nepodařilo slibný náskok udržet. Přesto - obrovská pochvala všem, co hrály a bojovaly jako lvice!

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS