Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Utkání družstva žen Pardubice - Nusle

pondělí 14.1.2008 | Svatopluk Horák

Komentář trenéra k utkáním 1. ligy žen.

 
 

BK Pliska  Studánka Pardubice - SK UP Olomouc 64 : 50 (Stupňánková 13, Horáková 12, Huňková 8, Golová, Drábková a Hůlková 5, Kleinová 2, Svobodová a Fridrichová 0)

Sokol Nusle - SK UP Olomouc 60 : 50 (Kleinová 11, Golová 10, Stupňánková a Horáková 8, Svobodová a Huňková 4, Drábková 3, Hůlková 2, Fridrichová 0).

Poslední ligová utkání proti Pardubicím i Nuslím musíme jednoznačně zařadit do kategorie neúspěšných. Nejenom, že jsme odešli z palubovek soupeřek poraženi, ale i předvedený týmový výkon byl velmi slabý. Snaha o kolektivní pojetí - založeném na rychlém protiútoku, resp. na rychlém přenesení míče do útočné poloviny a kvalitní obranné práci - neskýtá naději na dobrý výsledek, pokud nejsou hráčky schopny ani ty nejbanálnější akce úspěšně zakončit. Nevyrovnanost a stabilita individuálních výkonů i procentuální úspěšnost převážné většiny kádru dosahuje úrovně pokročilých začátečnic. Jako trenér se nemohu spokojit s tím, že máme dosud třetí nejlepší obranu (může-li o tom vypovídat počet obdržených bodů) ze všech týmů celé soutěže, pokud se neprosadíme i v útočné fázi.

Přes neúspěch však musím pochválit H. Stupňánkovou a J. Horákovou za nasazení a odvedený výkon v obou utkáních, v nedělním utkání je ještě dobře doplnily N. Kleinová a Z. Golová. Ostatní hráčky zůstaly hluboko za svými možnostmi. /S.H./

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS