Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

SK UP - BK Tábor

sobota 19.1.2008 | O. Čoček

SK UP Olomouc : BK Tábor  46:56 (15:15, 24:30,32:38)

 
 

V zápase s aktuálně čtvrtým celkem tabulky nedokázaly naše hráčky zvítězit a vzhledem k vítězství USK nad Gambrinusem tak ztratily naději na postup do elitní čtyřky, která bude bojovat o postup do Trocal ŽBL. Po celou dobu musely dotahovat náskok soupeřek, ale vždy, když se jim to podařilo, Tábor znovu odskočil.

Našim hráčkám se nedařila střelba z pole a zejména z podkošového prostoru. Za zmínku stojí především střelecký výpadek ve druhé a třetí čtvrtině, když od 12. do 18. minuty a následně od 24. do 29. minuty nedaly naše holky ani koš! Výpadek se snažily dohnat dobrou střelbou z dálky. Z nastřílených 46 bodů bylo přes 45% z trojkových pokusů - celkem dnes daly 7 trojek!

Naše družstvo zjevně doplácí na skutečnost, že nemáme možnost doplňovat hráčky z vyšší soutěže, tak jak se tomu děje u jiných klubů. Náš dnešní soupeř měl v sestavě hned několik hráček nastupujících v nejvyšší soutěži za Slovanku Tábor a také některé další kluby (Gambrinus, USK, Trutnov,...) mohou doplnit svá družstva o hráčky z Trocal ligy.

Bohužel, Olomouc je po Brně jediné moravské město, které hraje alespoň druhou nejvyšší soutěž a v dalších zápasech bude muset bojovat o udržení ligové příslušnosti i pro další sezonu.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS