Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

SK UP Olomouc - USK Praha Junior 66 : 79

pondělí 21.1.2008 | Svatopluk Horák

Propadák ve druhé čtvrtině s USK

 
 

SK UP Olomouc - USK Praha Junior 66 : 79 (19:22, 9:21, 18:18, 25:15). Body Rozhina 12, TH 8/6, Hůlková 12 (2xtrojka), Horáková 11 (3xtrojka), Fridrichová 10 TH 2/2, Huňková 9 TH 3/3, (2xtrojka), Stupňánková 6, TH 6/4, Svobodová, Golová a Kleinová po 2, Procházková a Drábková 0, Pavlíková nenastoupila.

Ani v odvetě proti záloze USK jsme soupeřky z Prahy nepokořili. O výsledku rozhodla druhá čtvrtina, ve které jsme pražačkám vůbec nestačili. Hráčky USK nás předčily v důrazu, kondici, doskoku (14 útočných doskoků za poločas!!!) i taktice. Strůjkyní vítězství byla Pecková, která v průběhu první půle zaznamenala 24 bodů. Přestože naše hráčky měly tuto hráčku bránit s maximálním důrazem, tak nebyly schopny plnit nejjednodušší obranné povinnosti. Komenského "škola hrou" platilo v této části utkání v míře vrchovaté.

Naději na přijatelný výsledek vykřesala děvčata v páté minutě poslední čtvrtiny, kdy jsme skóre dotáhli na rozdíl šesti bodů. Bohužel soupeř koncentrovanou hrou nepřipustil žádné drama. Škoda, že se našim střelkyním nedaří i tehdy, když je skóre vyrovnané. Za stavu - 25 je tlak na hráčskou psychiku již velmi malý. Heslo "hop nebo trop" zná každé malé dítě.

Standardně dobrý výkon odvedla Horáková, v závěru se dařilo střelecky Hůlkové, Huňkové i Fridrichové. Rozhina odvedla výkon odpovídající její kondici a tréninkovému deficitu, bojovně, ale bez efektu odehrála utkání Stupňánková. Svobodová za 15 minut nasbírala 5 osobních chyb a utkání nezvládla, Golové a Kleinové nelze upřít snahu, ale družstvu zásadně v dnešním utkání nepomohly. S.H.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS