Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Pozvánka na utkání - DIVÁCKÁ SOUTĚŽ!!!

úterý 19.2.2008 | O. Čoček


Starší dorostenky sehrají tento víkend rozhodující zápasy o 8. místo v tabulce a tím zároveň udržení v dorostenecké lize.

Pro diváky bude po oba hrací dny připravena soutěž o sladké ceny. Vylosovaní diváci se mohou zúčastnit soutěže ve střelbě trestných hodů a jiných basketbalových dovedností, nejlepší z nejlepších budou odměněni.

 
 

V sobotu 22.2. se od 14:30h utkají s družstvem Studánka Pardubice B, které je v současné době  v tabulce hned za našimi děvčaty na 10. místě, se ziskem 22 bodů.

V neděli 23.2. od 10:30 přívítáme na Sportovní hale UP družstvo TJ Šumperk, které je se stejným počtem 24 bodů v tabulce těsně před námi. V případě obou vítězství se přes Šumperk přehoupneme a můžeme udělat rozhodující krok k záchraně v DL. To ovšem jen za podmínky, že 8. družstvo ze skupiny A bude mít horší bilanci jako my.

Družstva, která skončí v tabulce na 9.-12. místě budou muset o záchranu bojovat v kvalifikaci, do té se zapojí i horší na 8. místě z obou skupin.

Všechna družstva čeká ještě závěrečné dvojkolo 8.3. a 9.3., my zajíždíme do Ostravy na SBŠ, Šumperk hraje doma s Kyjovem a Tišnovem. Vzhledem k rozlosování soutěže je pravděpodopbné, že o účastnících baráže se rozhodne už o tomto víkendu. Plný bodový zisk je předpokladem k udržení soutěže i pro příští rok.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS