Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Starší dorostenky vítězně

pondělí 25.2.2008 | J.Kohoutová

Starším dorostenkám se před velice slušnou diváckou návštěvou v boji o "bytí a nebytí" podařilo porazit Šumperk 61:49. V družstvu se poprvé představila i posila z OSK Sandra Inochovská. Pouze na lavičce zatím strávila utkání další nová tvář - Míša Jakubcová ze Žiliny, která by měla patřit mezi opory ve zbývajících zápasech. Nepodařilo se nám sice zvítězit o kýžených 15 bodů, ale i tak nám výsledek dává naději do závěrečných bojů.

 
 

SK UP Olomouc – TJ Šumperk  61:49   (16:11, 14:18, 8:9, 23:11)

 

Tereza Kohlová 21 (5/4), Katka Zatloukalová 9 (4/3), Zuzana Chabrečková 8,  Sandra Inochovská 7 (2/1), Nela Svobodová 6 (4/2), Martina Spurná 2 (2/0), Jana Opálková 3 (2/1), Kristýna Theimerová 2 (2/0), Jana Kalábová 2, Jitka Horáková, Monika Pospíšilová,

TH celkem  20/12.

 K utkání jsme nastoupili v pozměněné sestavě s novými hráčkami na soupisce – Sandra Inochovská (přestup z OSK Olomouc) a Michaela Jakubcová (hostování z Lokomotivy Žilina). Dobrý vstup do utkání díky aktivitě v útoku i přes nízkou úspěšnost, střelby zvenku, vniky do vymezeného území. To neplatilo o obraně s výjimkou Jitky, která pokud byla na hřišti ubránila nejlepší hráčku a střelkyni soupeřek; soupeřkám jsem dovolili „volný pohyb“ ve vymezeném území i střelbu z trojkové vzdálenosti, minimální zisk míče při obranném doskoku i přes naší znatelnou výškovou převahu. V druhé polovině utkání zlepšená obrana, ve 3.čtvrtině chyběla pro vysoký počet osobních chyb Tereza a na dosažených bodech je to znát. Zlom utkání v náš prospěch přišel až v 6.minutě poslední čtvrtiny několika zisky v obraně a úspěšným zakončením rychlých protiútoků, poslední 4 minuty jsme vyhráli 16:3. Bodově standard udržela Tereza, Zuzana poprvé odehrála polovinu utkání (po odeznění dlouhotrvajících zdravotních problémů) a zvládla dobře roli „dirigenta“ družstva, od Sandry jsme očekávali důslednost v obraně a aktivitu v útoku, což dobře zvládla, Jana Opálková i přes málo odehraných minut výrazně přispěla k ziskům míčů v obraně v závěru utkání. Přestože úspěšnost střelby byla malá a polovinu utkání trvalo než jsme se trenéři a hráčky shodli na obraně, výhra je naše. Díky všem hráčkám hrajícím i nehrajícím a divákům, kteří nás povzbuzovali.
Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS