Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

S OSK dvě prohry, ale se vztyčenou hlavou

středa 27.2.2008 | Hanka Sýkorová

Radost holek z každého vstřeleného koše nás motivuje k další práci.

 
 

OSK - SKUP 43:28 (Kikina Štursová a Dia Ritterová po 8, Andy Vojtková 6, Macek Crhová 4 a Áďa Horká 2) a 47:16 (Macek Crhová a Dia Ritterová po 8)

Vzhledem k sestavě, jaká se nám na zápas sešla (počet!) chválím holky za předvedený výkon a střelecký rekord v prvním utkání, kdy ještě byly síly. Daly jsme celkem v pohodě 28 bodů a nebyly to náhodné koše, ale krásné dvojtakty, koše po doskoku především v podání Dianky. Ta má obrovskou výhodu, že "nedá" balón dolů a je schopná ho udržet nahoře a úspěšně atakovat koš soupeřek.

Další posun ve hře vidím především v obraně - Kikině se báječně dařilo předběhnout útočící hráčky a díky své výšce a dlouhým rukám úspěšně čistě blokovat nejednu střelu soupeřek. Také její neohrožené útoky na koš a bojovnost při doskakování byla výraznou oporou.

Andy příjemně překvapuje v posunu dovedností, bojovnosti a nasazení, není to žádná křehotinka a hned tak něco ji nerozhodí, ani tahání za triko!

Áďa obětavě vyvážela míč, vyhazovala z autu, jenom ten pohled na půlící čáru má trošku rozmazaný, takže se jí párkrát podařily otočky na půlce bohužel proti pravidlům.

Macek - další potenciální opora -  dost laxní přístup hlavně v obraně, potřebovala by nadopovat bojovnost a chuť získat každý míč, která jí letí kolem nosu, také při doskakování má ruce víc "v kapsách" než nahoře připravené k akci. V útoku ji ale musíme pochválit, má cit dát koš a občas se jí daří být tam, kde je to potřeba.

Ostatní holky - Lucka a Karolína se neprosadily střelecky, ale předvedly, že bojovat umí. Nemají toho moc natrénováno, ale na hřišti se určitě neztratily.

Celkový dojem z obou zápasů je veskrze pozitivní, každým zápasem holky rostou a moc jim přeju, aby těch dobrých utkání bylo co nejvíc, a určitě se to brzy překulí i k těm vítězným!!!

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS