Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Mladší žačky v Javorníku

pondělí 31.3.2008 | O. Zatloukal

Mladší žačky v Javorníku
Mladší žačky se ve zúžené sestavě předvedly v Javorníku...

 
 

BK Javorník – SK UP Olomouc  64:42  (19:7, 37:18, 50:36)

 

Body: Burzová 20- 12/4, Šťásková 13- 1/1, Šálková 4- 2/0, Janoutová 4, Válková 1- 2/1, Švecová 0- 2/0, Vildová, Tomášková 0!!!

 

TH: 19/6  31%

  

BK Javorník – SK UP Olomouc  53:41   (11:4, 28:23, 46:35)

 

Body: Šálková 11- 4/1, Švecová 6- 6/2, Burzová 6- 6/2, Šťásková, Tomášková 6, Janoutová 4- 4/2, Válková 2.

 

TH: 20/7  35%

  

     I přes plánovanou absenci základních hráček jsme chtěli v Javorníku odehrát dva kvalitní zápasy. Svou šanci dostaly hlavně hráčky, které v sezoně nedostávají tolik příležitostí. Je na zvážení, jak s ní některé naložily…

 

     Vstup do prvního zápasu se nám vůbec nepovedl. Naše ospalé tempo (určitě nezaviněné změnou času) znamenalo pro soupeřky krásný jarní dárek. Jako na podnose jsme jim dávali míče a ony jednoduše z RP zakončovaly. Zase se ukázalo, jak nás všechno pod košem bolí a pokud mi míč nespadne přímo do ruky, tak proč bych vzala soupeřku na záda…??? Aktivita v obraně (až na Válkovou a Tomáškovou) bylo nulová. Kapitánka Burzová dala sice spoustu bodů a získala na sebe hodně F+, ale v obraně ani pohyb navíc. Tereza Švecová opravdu neměla svůj den, a to, za co jsme ji chválili v zápase proti OSK, neudělala ani jednou. V útoku co zahodila jasných bodů (kroky, double…) ví určitě ona moc dobře sama. Nejlepší hráčka Lucie Šťásková, která jako jediná byla ochotna po zisku míče vyběhnout do RP a s velkou úspěšností zakončit.

    

     Druhé utkání bylo z naší strany daleko aktivnější. Nechuť a bolest jakoby zmizely, lépe jsme bránili a dařil se nám rychlejší přechod na soupeřovu polovinu. Výborný výkon (v rámci svých možností) předvedla Lucie Šálková, která získávala míče pod vlastním i soupeřovým košem, úspěšně zakončovala a jako jedna z mála se dokázala vracet i do obrany. Bohužel, když jsme se dostali soupeři na „dostřel“, tak jsme zbytečně ztratili míč nebo zahodili jasnou střeleckou pozici.

 

     Do zápasu přispěla svou účastí i Linda Vildová, která se bohužel neprosadila střelecky. V obraně to zatím nebylo nic velkého (po vystřelení soupeře jde hned za míčem, někdy nevěděla, koho vlastně brání…), ale celkově určitě nezklamala a hlavně posbírala další cenné zkušenosti, které snad zúročí v dalších zápasech.

Chtěl bych poděkovat Markétě Janoutové, že s námi mohla jet. Bohužel její výkon byl limitován zdravotním stavem. Škoda neproměnění tolika jasných pozic v druhém utkání… Výsledek mohl být možná jiný.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
78%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 37

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS