Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Opět vysoká výhra nad OSK

pondělí 14.4.2008 | O. Zatloukal

Opět vysoká výhra nad OSK Našim mladším žačkám se v pátek povedl i druhý zápas na domácí palubovce proti OSK. Vítězství stejně jako...

 
 
  SK UP Olomouc – OSK Olomouc    75:45   (19:9, 47:17, 60:34)

 

     Našim mladším žačkám se v pátek povedl i druhý zápas na domácí palubovce proti OSK. Vítězství stejně jako v prvním utkání „odpracovaly“ již v 1. poločase. Výhra o 30b. i obrana pod 50b. nejsou s 2. družstvem tabulky špatné.

Utkání „O krále Olomouce“ už nemělo zdaleka takový náboj jako první zápas před 14 dny. Na hráčkách OSK byla vidět určitá lhostejnost a odevzdanost, naše hráčky opustila chuť do utkání v poločase, samy však musí pochopit, že hrát musí naplno, i když už jakoby není o co, zvlášť, jedná-li se o městské derby…  

Nechci ale shazovat zápasové nasazení jednotlivých hráček. Burzové se dařilo řídit hru a hlavně ve 2.Q získávala agresivní obranou ve spolupráci s Tomáškovou A. míče a snadno jsme dosáhli laciných košů. Vůbec celkové obranné nasazení bylo opět na naší straně. Vedle rychlých protiútoků se holky dostávaly i do střeleckých pozic, které nejen v tomto utkání zatím velmi málo využívají.

    

Ádě Válkové společně s Gabčou Burzovou se znovu podařilo ubránit rozehrávačku P.Geschwinderovou, která dala pouhých 6 bodů... Áda si navíc v 1.Q poranila kotník, zápas dohrála se sebezapřením, teprve následný RTG zjistil podezření na frakturu. Lanča zase „kousala“ zatejpovaný palec od „sekery“ z utkání za dorostenky, atd… Z toho je jasně vidět, jak byl zápas pro holky důležitý a jak se každá za sebe postaví bolesti.

 

V obraně nám dělala potíže dobře hrající Husičková. Dala 16 bodů a přidala doskoky hlavně pod vlastním košem. Šálková ani Lachnitová jí moc práci neztěžovaly…  

 

Na rozehrávce se konečně kromě G. Burzové prosadila i Anička Tomášková, která už dokázala vzít míč a přejet tvrdým driblingem hřiště. Strach nechala v šatně a hlavně v 1.Q organizovala útok našeho týmu.

 Šaly se ukázala několika dobrými doskoky, i když jejich počet ještě zdaleka není tak velký a párkrát se také pokusila po zisku míče o RP (zůstalo jen u pokusu…).

Od poločasu dál dostávaly stále více příležitost hráčky, které se na hřiště jinak moc nedostanou.

 

     Rok v kategorii mladších žaček máme za sebou. Vítězství v oblastním přeboru už nám nikdo nevezme, ale stačí nám to? Hráčky i já dobře víme, že Hradec, Slovanka nebo Pelhřimov jsou úplně jiní soupeři než ti, se kterými jsme tento rok hráli. Proto zpátky na zem a snažit se dál trénovat, méně mluvit a více pracovat…!

 

Takže ve čtvrtek J

      
Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
78%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 37

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS