Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Přípravné utkání s Kroměříží

středa 28.5.2008 | O. Zatloukal

Žačky sehrály v úterý odvetný zápas proti Kroměříži, ve kterém se snažily o vylepšení dojmu z prvního utkání. Výsledkově dopadlo utkání určitě lépe než...

 
 

SK UP Olomouc - Slavia Kroměříž     46:57

 

Výsledkově dopadlo utkání určitě lépe než na půdě soupeře, bohužel herní projev je pořád hodně průměrný.

Kondičně jsme se soupeřem drželi krok 3.Q, dařilo se nám v obraně, kdy jsme agresivním přistupováním k hráčkám (hlavně v 1.Q) získávali míče. Bohužel naše agresivita byla mnohdy nad únosnou míru, takže Burzová v 1.Q  3F, Šálková v závěru 2.Q po sérii nekontrolovatelných "obranných" zákroků 4F!!!

Dalším problémem byl zásah hráček z lavičky, které šly na hriště nekoncetrované a šly přes ně laciné koše (Janoutová - hoď běž, Cvešperová, Skrovná - únik po zadní čáře).

Ve druhé půli nasadil soupeř zonovou obranu. Bohužel, RP jako hlavní recept se nám ani jednou nepodařil zahrát, takže jsme neustále útočili do "zformované" zdi. Všichni si chtěli míč podávat, "rozpohybovat" obranu, ale že je někde koš, to se nikdo nepodíval. Z rozehrávky chyběl vnik a výhoz, hra pivota na HP byla slabá. Nebo naopak se našli "spasitelé", kteří se rozhodli střílet v 5. sek útoku, kdy chybí doskok a pozice je nepřipravená!!!

Solidní výkon předvedla Skrovná a Burzová, Lachnitové se podařilo ubránit Mutlovou, bohužel herní dojem si pokazila zbrklou střelbou a kondicí, na které musí jako základní neustále pracovat.

 

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS