Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Setkání generací - doplňující pokyny

čtvrtek 4.9.2008 | O. Čoček


Náš sraz se nezadržitelně přiblížil, přinášíme několik doplňujících informací k organizaci odpoledne a večera.

 
 

K dnešnímu dni máme přihlášeno 136 účastníků! Samozřejmě ti z Vás, kteří z jakýchkoli důvodů nemohli přihlášku poslat, nebo se přihlásit telefonicky, mohou tak učinit i na místě. V tomto případě ale k příspěvku 250,-Kč budou mít přirážku - 10kliků, nebo 20 dřepů. 

Vzhledem k probíhajícímu turnaji jsme byli nuceni upravit časový harmonogram:

Začátek přátelského utkání bude ihned po skončení zápasu mužů Olomouc - Valašské Meziříčí, předpokládáme v rozmezí 16:45 - 17:00h. Ti z nás, kteří si chtějí zahrát, přijďte maličko dřív, abychom mohli hráče a hráčky rozdělit. Rozlišovací dresy jsou připraveny.

Společenská místnost s občerstvením bude otevřena v 18:00h, teplý raut bude servírován od 19:00h. Po celý večer bude hrát živá hudba, s kterou budeme mít možnost si zazpívat na přání dle libosti.

Před vstupem do prostor občerstvení se prosím VŠICHNI zaregistrujte u přítomné organizátorky, případně zde uhradíte příspěvek za občerstvení a ubytování.

Občerstvení pro nás zajišťuje firma Gourmet Kapucín - Sedláček. Můžeme se těšit na obložené mísy, zeleninové saláty, ovocné saláty a zejména vynikající gulášek s knedlíkem, strapačky se zelím, marinované kuřecí paličky či kuřecí soté. Chybět nebude ani šunka a sýry k vínu. Ke guláši samozřejmě nemůžeme postrádat dobré pivo.

Díky velkorysé pomoci našich partnerů jsou dispozici nealkoholické nápoje té nejlepší kvality a nezvyklých příchutí- dodává Jesenický Horský Pramen Nová Pláň. Jejich nápoje jsou vyráběny z vody splňující nejnáročnější normy pro kojeneckou výživu a mimo klasické koly a stolní vody se můžeme těšit např. na višňovou limonádu, či mateřídoušku.

Chybět samozřejmě nemůže ani bílé a červené víno z jižní Moravy. Dodavatel Znovín Znojmo se řadí po dlouhá léta mezi naše nejúspěšnější výrobce. Na nákup vína nám přispěli naši partneři, takže po celý večer budeme pít zdarma!

Bohužel, žádného výrobce "tvrdého" alkoholu v seznamu sponzorů nemáme, takže whisky, rum (tuzemák), či griotku si budeme muset platit, případně pěstitelé mohou přinést své domácí výrobky ze švestek na ochutnání.

Zato na ceny pro vítěze turnaje O POHÁR REKTORA nám přispěl a věcné ceny daroval dealer automobilů Škoda a AUDI firma Frommer a Jaromiš, a.s. Nové ŠKODOVKY a AUDI si budete moci prohlédnout a za výhodných podmínek i koupit přímo v prostorách haly.

Zvláštní poděkování patří našim partnerům:
Frommer a Jaromiš, a.s.
S MORAVA Leasing, a.s.
Jesenický Horský Pramen, a.s.
Univerzita Palackého Olomouc
Gourmet Kapucín
a samozřejmě našim dlouhodobým: OLOMOUCKÝ KRAJ a MĚSTO OLOMOUC

abych nezapomněl - také našim zaměstnavatelům a rodinám, kteří nám odpustí (doufám), čas strávený přípravou akce.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS