Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Fan Club SK UP na kvalifikaci ...

sobota 27.9.2008 | O. Čoček

Fan Club SK UP na kvalifikaci ...
Naše holky hrály svou kvalifikaci v Ostravě, takže jsme nemohli než nasednou do aut a rozjet se za nimi.

 
 

Atmosféra v hale byla perfektní, zvlášť poté, co naše holky překvapivě držely krok s favoritem kvalifikační skupiny, domácím SBŠ Ostrava. Nakonec sice prohrály 99:78, ale v poločase a po 3/4 bylo skore pouze o jeden bod. V poslední čtvrtce našim klíčovým hráčkám evidentně odešla fyzička a tak trenéři poslali na hřiště postupně všechny hráčky z lavičky a Ostrava si s přehledem uhlídala vítězství.

Celý průběh zápasu jsme se víceméně předháněli s hráčkami, kdo se víc hecne. Už před zápasem jsme vyvěsili vlajky, náš buben a "nestorka" našeho Fanclubu L. Šálková s trumpetou hladce přeřvali hrstku domácích fanoušků. Posíleni o tři nové členy - rodiče Husičkovy a slečnu Martinu, jsme se slzou v oku zavzpomínali na časy dávno minulé, kdy jsme jezdili v patnácti - dvaceti lidech fandit na zápasy minižaček. Tentokrát jsme to museli zvládnout jen v 8, zato s nejmladším členem SK UP - dvouletou Kačkou a když nám přijela posila v podobě Ládi Janouta, domácí diváci hráli "dlouhé oslabení".

O přestávce

Nechci se chlubit, ale určitě jsme byli platným pověstným šestým hráčem na hřišti. Rambajs, který jsme dělali znervózněl soupeřky natolik, že jim odešla střelba šestek a dělaly chyby v poli. Zato naše holky bezvadně napadaly a buben s trupetami nad hlavou jim nedělal žádné problémy.

Ve druhém zápase byla situace o dost klidnější, jednak holky si vytvořily pohodový náskok, který si udržovaly po celý zápas a hlavně nás už bolely hlasivky a většina z nás spíš chraptěla.

I tak jsme všem Ostravakum ukázali, jak se pořádně fandí a fotbaloví chachaři z blízkého Baníku by se od nás mohli učit. Pche, kde se na nás hrabou ...

Ještě bych chtěl všem holkám poděkovat za vynikající výkon, skvělý sportovní zážitek a popřát jim hodně štěstí ve druhém kole kvalifikace.

Hádej kdo jsem ...

A ostatním rodičům vzkázat: zvedněte své zadnice od televize a přiďte mezi nás! Takové zážitky jinde nenajdete!!! létající Prcek

létající Prcek

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
78%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 37

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS