Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Mladší minižačky "A" přivezly dvě výhry z Přerova

pondělí 10.11.2008 | Eva a Verča


V soutěži mladších minižaček si družsvo SK UP „A“ připsalo další dvě vítězství, tentokrát proti Přerovu.

 
 
TBS PŘEROV - SK UP OLOMOUC „A“    34 : 81 (4:30, 10:14, 9:29, 11:8)

body – Linda Vildová 27(2/1), Hanka Kučerová 15(2/1), Ivet Kněžková 11(1/1), Týna Kohlová 8, Terka Krejčířová 6(2/0), Mája Konečná, Deny Křížová 4, Monča Škarabellová, Kika Dvorská, Anička Hronová 2, Barča Křupková, Evča Štafová 0

  
TBS PŘEROV - SK UP OLOMOUC „A“    33 : 78 (4:26, 18:8, 0:40, 11:4)

body – Linda Vildová 40, Hanka Kučerová 20, Týna Kohlová 6, Mája Konečná, Deny Křížová 4, Terka Krejčířová, Ivet Kněžková 2, Anička Hronová 0(2/0), Monča Škarabellová, Kika Dvorská, Barča Křupková, Evča Štafová 0

Holky utkání začaly výborně a nepovolily soupeři dostat se do hry. Soustředily se na obranu a v útoku dobře spolupracovaly. Druhá pětice navázala na dobrý výkon hlavně v obraně, ale v útoku neproměňovala jasné šance. Druhý poločas probíhal v podstatě stejně, akorát druhá pětka polevila v obraně a občas ji vypustila úplně. Vysoké vítězství však holky udržely a celkově byla předvedená hra dobrá.

Druhý zápas pokračoval ve stejném nasazení, což se ale netýkalo druhé pětice.Ta byla nedůsledná v obraně, dostávala laciné koše a obě svoje čtvrtiny prohrála. Vysoký bodový rozdíl tak holky udržely díky první sestavě, která své soupeřky porazila vysokým rozdílem.

Nejlepší hráčkou byla Linda, která nejen že úspěšně zakončovala, ale i dobře přihrávala a vytvářela dobré šance pro spoluhráčky a i v obraně měla spoustu zisků. Jednoznačně největším překvapením byla hra Deny, která zahrála zatím svá nejlepší utkání. Po pěkných nájezdech s klidem proměňovala, svým spoluhráčkám nahrála pár pěkných míčů a i v obraně byla platná. Snad to nebyl jen výkřik do tmy a bude v dobrých výkonech pokračovat. Mája a Týna nebyly úplně ve své kůži. Byly zbrklé v útoku, kde zbytečně ztrácely míče. V obraně však Mája jako vždy bojovala a u Týny bylo vidět zlepšení. Hanča odehrála dobrá utkání, bodově se jí dařilo (spoustu bodů dala po útočných doskocích!) a svojí dobrou obranou znepříjemnila protihráčkám hru. Kika a Klíště byly jako vždy výborné v obraně a i v útoku se více zapojovaly do hry než jindy. Anička se konečně na hru víc soustředila, hlavně v útoku předvela několik pěkných akcí, ale stále má problémy se zakončováním. Evča a Křupi zahrály dobře v obraně, získané míče v klidu rozehrály bez zbytečných ztrát. V útoku se však se však stále ještě hledají. Terka předvedla jako vždy snaživý a poctivý výkon. Škoda jen, že jí holky více nenahrávají, dobře se totiž uvolňuje pro míč a víc by se tak bodově prosazovala. Ivet své střelecké příležitosti proměňuje s vysokou úspěšností, ale u střelby a doskoku by se měla občas odlepit od země. Jejímu výkonu však nejvíce škodí, že si nenechá poradit a na všechno má odpověď.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
78%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 37

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS