Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Starší žačky napůl úspěšné na palubovkách soupeřů

10.11.2008 | O. Zatloukal

Naše st. žačky přivezly z palubovek soupeře 1 výhru a jednu prohru. Vítězství je o to víc cennější, že (z důvodů níže uvedených) se zápasů zúčastnilo pouze 7 hráček.

 
 
1.kolo, 8.11.2008
Pelhřimov - SK UP Olomouc  57:62
Fauly:13/22 . Trestné hody:22/14 .
Pelhřimov:
SK UP Olomouc: Lachnitová 20- 7/4, Burzová 13- 7/5, Husičková 11- 4/3, Skrovná 5- 2/1, Tomášková A. 5- 2/1, Cvešperová, Murgašová 4

Komentář k zápasu

Utkání v 7 hráčkách bylo hlavně o taktice, kondici a počtu faulů. Soupeř hrál velmi aktivně a neustále se snažil zdvojovat naši rozehrávačku Burzovou. Ta se díky své rychlosti a agresivitě dokázala (někdy za pomoci spoluhráček, ale většinou sama) uvolnit a prakticky až na závěrečnou zbrklou střelbu perfektně rozehrávat celý zápas a neustále sbírat soupeřovy fauly.

Během celého zápasu jsme si udržovali mírný náskok, který se vyšplhal max. na 16 bodů. Ve 3.Q se nám podařilo ustát nápor soupeře a dostat hlavní rozehrávačku A. Andělovou (díky faulům) ze hřiště. Koncovka zápasu byla velmi nervózní, soupeř zkoušel zápas zvrátit ze všech pozic, ale holky to ustály a zaslouženě si připsaly první výhru v ŽL.

O naší aktivitě mluví také počet získaných faulů a KONEČNĚ lepší úspěšnost TH.

Všem hráčkám patří obrovské uznání za to, že dokázaly vynechat „UŽ NEMŮŽU, NECHCI, BOLÍ", soustředily se pouze na zápas a ne na diváky či nepřesné rozhodčí a každá svým výkonem přispěla k týmovému vítězství!

Nejlepší hráčka Lachnitová.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS