Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Ml.mini "A" si poradily s OSK

středa 17.12.2008 | Eva

Zápasy s městským rivalem OSK zvládly holky s přehledem a připsaly si tak poslední letošní plný bodový zisk. V kategorii mladší minižačky naše hráčky zatím nenašly přemožitele, zápasy o 1. místo je čekají v lednu proti Prostějovu.

 
 
SK UP OLOMOUC „A" - OSK OLOMOUC 88 : 30 (26:3,18:4,22:14,22:9)

body - Linda Vildová 34, Mája Konečná 14, Hanka Kučerová 10(2/0), Anička Hronová 8(1/0), Terka Krejčířová 8, Deny Křížová 6, Kika Dvorská 4, Monča Škarabellová 2(2/0), Naty Pokorná 2, Barča Křupková 0

 

SK UP OLOMOUC „A" - OSK OLOMOUC 75 : 14 (14:4,24:4,23:0,14:6)

body - Linda Vildová 21(1/1), Mája Konečná 18(4/2), Týna Kohlová 9(7/1), Monča Škarabellová 7(3/1), Naty Pokorná 6, Anička Hronová 6(7/2), Deny Křížová 3(2/1), Ivet Kněžková 2, Kika Dvorská 2(2/0), Terka Krejčířová 1(2/1)

 

 

První zápas (středa 10.12.) holky začaly výborně. V útoku předváděly pěkné akce, kdy zakončovaly jak po samostatných vnicích, tak po spolupráci více hráček. V obraně soupeře dobře bránily po celém hřišti, ztěžovaly jim tak rozehrávku a získaly velké množství míčů. V druhém poločase holky trochu polevily především v obraně, nechávaly soupeře vystřelit i několikrát za sebou. Rozdíl ve skóre je poměrně velký, ale mrzí obdržených 30 bodů.

Druhý zápas (pondělí 15.12.) pokračoval v ospalém duchu víkendových zápasů proti Hranicím. Trvalo skoro celou 1. čtvrtinu, než se rozehřály do zápasového tempa. V útoku neviděly své volné spoluhráčky, oči přilepené na míči nevedly k úspěšnému zakončení a celkově byly v útoku dost opatrné. Až v druhém poločase opět předvedly několik akcí po pěkné spolupráci. V obraně se ale holky snažily, výborně si vypomáhaly a nepouštěly soupeřky moc často ke koši. Až na několik zbytečných faulů, kdy strkají ruce tam, kde to mají stíhat na nohách, byla obrana v druhém zápase téměř výborná.

 

Po útočné stránce dominovala v obou zápasech Linda, kdy těžila především z respektu hráček soupeře. Snažila se přihrávat, ale míč nenašel vždy adresáta. V obraně ale opět často nebránila na nohách, ale snažila se vypichovat, což často vedlo ke zbytečným faulům. Bodově se prosadila i Mája, která přidala i dost pěkných přihrávek a v obraně byla velmi nepříjemná pro protihráčky. V obraně byla téměř bezchybná Terka, která nejenže dobře bránila svou hráčku, ale především výborně vypomáhala a blokovala. Škoda jen, že nedala víc bodů, šancí na to měla poměrně dost. Klíště, Kika, Deny a Naty odehrály dobrá utkání, kdy k tradičně dobré obraně přidaly i snahu v útoku a dohromady dala tato čtveřice „prťat" 32 bodů. Anička se opět trápila se zakončením. Šancí si umí vytvořit mnoho, ale většinou míč pouze odhodí a to nemůže skončit jinak, než totální minelou. Víc klidu a míň zbrklosti!

Hanka K., Týna, Ivet a Křupi odehrály jen jedno utkání. Hanka odehrála svůj solidní průměr, byla na hřišti platná hráčka. Týna nebyla úplně ve své bojovnické kůži a tah na koš asi nechala v Přerově. Body sice dala, ale nebyla vidět tak, jak je u ní zvykem. Ivet stále nepředvádí to, co se od ní a její výšky čeká. Nechá si vzít míč od mnohem menší hráčky a stále se jen schovává za svou obránkyní. Proti takovému soupeři musí dát víc než 2 body. Křupi už ví, jak se správně brání, ještě k tomu přidat výpomoc a bude na hřišti velmi platná, v útoku je stále neviditelná.

 

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS