Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

VESELÉ VÁNOCE A HODNĚ ŠTĚSTÍ V NOVÉM ROCE

sobota 20.12.2008 | Redakce

VESELÉ VÁNOCE A HODNĚ ŠTĚSTÍ V NOVÉM ROCE
Po roce Vánoce, Vánoce přicházejí, zpívejme přátelé ...

 
 

Vážení příznivci basketbalu, hráčky, trenéři, rodiče,

přejeme vám krásné a poklidné prožití nejkrásnějších svátků v roce, spousty dárků pod stromečkem, sváteční večeři bez kostí v krku a vašemu žlučníku hodně síly při zpracování bramborového salátu, cukroví a dalších dobrot.

V novém roce především hodně zdraví, štěstí a spokojenosti. Těm z vás, které čekají maturity, přijímací zkoušky a jiné školní "radosti", aby vám to vyšlo podle vašich představ (hlavně podle představ rodičů) a těm ostatním klid v práci, ve škole, na trénincích ...

Nám všem společně, ať se daří přinejmenším tak jako v podzimní části letošní sezony. Připomeňme si alespoň část z toho, co se nám od prázdnin podařilo (na jarní část roku vzpomínat nebudeme, tam toho zas až tak moc veselého nebylo): obrovským úspěchem byl postup našich žaček do ligy. Po létech dřiny, slz, nervů, úspěchů i neúspěchů se jim podařilo konečně to, po čem od začátku toužily hráčky, trenéři i rodiče. Vstup do ligy byl podle očekávání, držíme se v polovině tabulky. Přejme holkám co nejvíc vyhraných zápasů a spousty nasbíraných zkušeností.

Jako slepý k houslím jsme přišli k lize mladších dorostenek. O to větší překvapení je dosavadní vystoupení děvčat v této soutěži, první místo v tabulce jsem nečekal ani já a to jsem nenapravitelný optimista. Holky držte se!!!

Starší dorostenky bojují s nepřízní osudu, zraněními, ale drží se - s minimálním počtem hráček dřou o udržení v dorostenecké lize. Holky vydržet, co vás nezabije, to vás posílí ...

Ženy - po loňském propadu do 2. ligy - si vedou nad očekávání dobře. Vedou tabulku a kráčí mílovými kroky k návratu do 1.ligy. Také "B" tým se drží statečně v OP a dělá co může, abychom příští rok hráli dvě celostátní sotěže. Holky děkujem, a přejeme oběma týmům jen samá vítězství!!!

Minižákovské kategorie nám dělají obrovskou radost (ikdyž občas zlobí a nehrají to, co by si trenéři přáli). Je vidět velký posun nahoru, soupeři, kteří nám v loňském roce dávali "latu" odchází poraženi, nebo alespoň značně unaveni po velkém boji. Děvčata, hlavně nic nevzdávejte a ikdyž to nejde vždycky hladce, snažte se bojovat. Bez práce nejsou koláče, ale za tvrdou práci přichází sladká odměna.

Na posledním místě mého vzpomínání, ale na prvním místě mého obdivu jsou naše MLÁĎATA. Od září, kdy poprvé držela basketbalový míč v ruce uběhly jen čtyři měsíce, ale holky udělaly pokrok jako za dva roky. Driblují levou, pravou, běhají s míčem dopředu i dozadu a já začínám mít obavy, abych měl pro příští rok dostatečný počet dresů! Jestli všech 106 mláďat vydrží, budeme muset příští rok požádat oblastní basketbalovou federaci o výjímku a vyhlásit samostatnou kategorii v oblastním přeboru minižaček - přebor SK UP.

Zapomenout nesmíme ani na společenské a politické úspěchy, mezi něž můžeme zařadit např. dohodu se Slovanským gymnáziem o spolupráci  a pronájmu tělocvičny. Samostatnou kapitolou je uspořádání jubilejního setkání bývalých i současných členů oddílu v září na sportovní hale SK UP.

Abych nezapomněl, všem trenérům přeji hodně trpělivosti, spousty úspěchů v basketbalu i mimo něj, zdravíčka a (nebuďme materialističtí, ale přece) taky trochu těch peněz ...

VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK ...

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS