Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Těsná prohra žaček v Ostravě

21.12.2008 | O. Zatloukal

Starší žákyně zakončily první kolo žákovské ligy těsnou prohrou na palubovce favorita východní skupiny SBŠ Ostrava. Stínem na utkání je zranění "Dizy", které tímto přejeme rychlé uzdravení!

 
 
7.kolo, 20.12.2008
SBŠ Ostrava - SK UP Olomouc  90:87  (21:20, 46:41, 67:62)
SBŠ Ostrava:
SK UP Olomouc: Lachnitová 53 - 23/20 5x3, Burzová 17- 10/4, Tomášková A 8, Husičková 6, Skrovná 2- 4/2, Válková 1 - 2/1.

Komentář k zápasu

Starší žačky odehrály v Ostravě nesmírně vyrovnané a těžké utkání. Naše úzká sestava dostala další ránu hned ve 4 min., kdy se nepříjemně zranila hlavní pivotka nejen žaček ale i dorostenek Murgašová. Holky se s absencí základní hráčky rychle vyrovnaly a neustále byly soupeři na dostřel.

Největší problém nám dělalo bránění Kustvánové. Pokud dostala míč, hrála razantně přímo do koše nebo si dokázala svým pohybem připravit střeleckou pozici, ze které se prakticky pokaždé prosadila.

Dalším momentem, který se nám nepodařilo vyřešit, byl náběh pivotky na HP. Největší problém byl u Husičkové, která místo box-outu soupeřky několikrát naprosto zbytečně faulovala. Jako základní hráčka si nemůže dovolit hloupými fauly oslabovat celý tým. Navíc její vyfaulování výrazně ovlivnilo závěr zápasu.

Výjimečný výkon v zápase předvedla Lachnitová. Po celý zápas měla střelecký rytmus, střídala vniky, s úspěšnou střelbou ze střední a dlouhé vzdálenosti. Navíc vysoká úspěšnost TH držela celé družstvo až do konce ve hře.

Velmi dobře zahrála také Burzová, která si chodila pro fauly, podařilo se jí dostat ze hřiště rozehrávačku Ostravy. TH...

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
78%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 37

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS