Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Odveta nevyšla - vysoká prohra s SBŠ

21.12.2008 | O. Zatloukal

Prakticky ve všem dnes zaostávaly naše žákyně za družstvem SBŠ Ostrava. Odveta za včerejší těsnou prohru jim vůbec nevyšla, naplno se ukázal rozdíl v šíři a kvalitě "lavičky".

 
 
8.kolo, 21.12.2008
SK UP Olomouc - SBŠ Ostrava  71:99
SK UP Olomouc: Lachnitová 24- 7/1 3x3, Burzová 19- 10/9, Husičková 12- 6/2, Cvešperová 9- 4/3, Tomášková A. 6, Skrovná 1- 2/1
SBŠ Ostrava:

Komentář k zápasu

V domácí odvetě Ostrava hned v 1.Q zmrazila všechny naše šance na dobrý výsledek. Lachnitová se zbytečně tlačila do nepřipravených pozic, každá ztráta byla zakončena RP soupeřek 1 (2) na 0!!!

Během celého utkání NEBYLA obrana. Pouze figurky, které stály a přihlížely vnikům Ostravy.

V obou utkáních nastoupila R. Kohoutová, která v sobotu předvedla solidní výkon v obraně, bohužel v útoku zůstala zakřiknutá.

K. Cvešperová po návratu z hor určitě splnila, na co měla. Prosadila se bodově, ale problém u ní zůstává v agresivitě a přehledu na doskoku (to je ale obehraná písnička u všech hráček).

Po polovině soutěže patří holkám 6. místo ve sk. B. Tragická je při pohledu na tabulku naše obrana, kterou máme druhou nejhorší. V druhé polovině soutěže se proto zaměříme právě na zlepšení této fáze hry.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS