Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Pozvánka na utkání dorostenecké ligy

pátek 9.1.2009 | Redakce

Aktuálně vedoucí družstvo 1. ligy mladších dorostenek se ve šlágru víkendu střetne s druhým v tabulce, aneb. SKUP Olomouc x TJ Žďár nad Sázavou. Dvojzápas má o to větší náboj, že třetí vzadu, družstvo Studánky Pardubice hraje s beznadějně posledními Pečkami a při předpokládaných 4 bodech se může dostat do čela.

 
 

Víkendový soupeř bude zřejmě nejtěžší prověrkou našeho družstva v dosavadním průběhu soutěže. Na druhém místě tabulky má na naše holky ztrátu pouhý jeden bod, když v prohrál pouze s OSK (52:48) a v minulém kole na "horké" půdě Sadské (65:37). Jak to však v Sadské o tomto víkendu vypadalo, velmi dobře víme ...

Další soupeř z čela tabulky Studánka Pliska Pardubice hraje dvojzápas s posledním týmem tabulky TJ Sokol Pečky a dá se předpokládat, že nezaváhá. V případě našeho neúspěchu by se tak mohly Pardubice dostat do čela tabulky. K udržení pozice lídra tedy potřebujeme alespoň jedno vítězství. 

Sobotní zápas začíná ve Žďáru nad Sázavou v 17:00h, "odveta" v neděli, v hale SK UP na Lazcích v 10:00h.

Přes (nebo právě pro) naše tradiční problémy s nedělní návštěvností zveme VŠECHNY příznivce basketbalu! Zkuste jednou místo nedělního vepřoknedlozelo udělat něco pro zdraví a přijďte děvčata povzbudit. Budou naši podporu potřebovat.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS