Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Prohra starších žákyň

18.1.2009 | O. Zatloukal


Jako noc a den se lišil přístup hráček k utkáním žákovské ligy. Když to jde, to se to hraje, ale jak někdo přitlačí, rychle se schovat na lavičku...

 
 
10.kolo, 18.1.2009
SK UP Olomouc - Pelhřimov  57:81  (15:16, 23:43, 40:56)
Trojky:2 . Fauly:-12 . Trestné hody:23/9 . Diváci:25 .
SK UP Olomouc: Lachnitová 21- 4/1 (2), Husičková 17- 9/3, Burzová 8- 8/4, Cvešperová 6, Tomášková 4, Janoutová 1- 2/1
Pelhřimov:

Komentář k zápasu

Utkání se rozhodlo v 1. Q. Nevyužili jsme šancí, které nám soupeř nabídl, naopak jsme pořád dotahovali mírný náskok. Spousta chyb na naší straně - Burzová do pěti soupeřek, nepůjčí nikomu míč, využití clonící hráčky je pro ni neexistující pojem, Lachnitová do pěti soupeřek, neporadí si s menší hráčkou 1-1, jako kapitán až na 3 min ve 3.Q se sklopenou hlavou, Tomášková nemá jinou variantu než střelbu (naznač, vnik a pro faul!), Kohoutová odehrála svoje v obraně, snažila se pokrýt hlavní hráčku A. Andělovou, ale v útoku 1-1 zatím nezahraje, Cvešperová na doskoku slabý průměr, soupeř měl několikanásobný doskok, naopak proti menším soupeřkám nezískala ani jeden faul při střelbě. Niki musí naposilovat, zatím dostává bloky jako v mini kategoriích. Janoutová více rozvahy na rozehrávce, na schovávání máme jinou hráčku.

„Hvězdy" DL naprosto vybouchly a jejich přístup ovlivnil i ostatní hráčky.

Nejlepší hráčka Husičková, která to jako jediná „ze zkušené bandy" nezabalila a dohrála a dobojovala zápas až do konce! Ovšem musí se zaměřit, jak správně zakončovat - neodskakovat, ve správném úhlu vystřelit.

Jelikož máme po Valosunu nejhorší obranu, tak se naše šance na postup hodně vzdálily. Týmy, které o postup stojí, bojují na hřišti 40 min, nic nevypustí a tah na koš mají jako pelhřimovská Hnátová (č.14)

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS