Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

A pak si jednu nedej, Miro...

25.1.2009 | Š. Válek


Zatímco v Sadské jsme si hodně stěžovali na slabé rozhodčí, kteří podlehli masáži domácího prostředí, nyní si můžeme stěžovat jenom na sebe. Výkon, který jsme podali v uplynulém víkendu, byl chvílemi průměrný, většinou slabý, v obou posledních čtvrtinách bohužel už jen trapný.

 
 
14.kolo, 25.1.2009
BK Příbor - SK UP Olomouc  59:62  (8:15, 13:15, 19:19, 19:13)
BK Příbor:
SK UP Olomouc: Husičková 20 (9d.), Boďová 13 - TH 3/3 (7d., 6F+), Lachnitová 10-4/2, Zemková 7-2/1 (5F+), Tomášková A. 4-2/2, Žaitliková 4-2/0, Burzová 3-6/1 (5F+), Filová, Rousová 0

Komentář k zápasu

V obou utkáních jsme drželi krok a měli na výhru. Druhé poločasy jsme však vypadli z role a poslední čtvrtky jsme hanebně pro... (doplň si sám). V Příboře nám to tak-tak stačilo k udržení výsledku po napínavé koncovce, v Havířově jsme dostali „világoš" se vším všudy a naprosto zkolabovali.

Příbor byl, naštěstí pro nás, výkonnostně o patro níž než Havířov, takže s ním jakoby nešlo prohrát. Přesto se nám to téměř s úspěchem podařilo. Utkání patřilo Monice s osobním maximem v DL s 20b. Nesmí však říkat nahlas, že na ně potřebovala z pod koše 20 pokusů a další dva z venku. Svůj standard udržela kapitánka Erika, ovšem rovněž se podílela velkou měrou na neskutečných 38 ztrátách týmu se 6 Z- podobně jako Lachnitová a Zemková, rekord po neděli drží Žaitliková s 8Z-...

Když jsme se ve 27.min dostali do vedení 49:33, měla to být jen otázka výše skóre a dohrávání lavečky.. O výhru jsme museli v koncovce hodně bojovat a až „U" Buskové na unikající Burzovou v poslední minutě nám dalo prakticky klid. Stačilo však třeba, kdyby malá Gába proměnila aspoň jeden ze 4 po sobě jdoucí TH, kdyby před tím velká Gába nezazmatkovala u čáry a nenechala se chytnout do zdvojení, kdyby pivotky dokázaly chytit míč a udržet ho nad hlavou, kdybychom skutečně bránili na těsno, atd., atd.

Abychom mohli hrát solidní partie s týmy z popředí tabulky, museli bychom a) trénovat a za b) pokud možno spolu. To tomuto týmu není a do konce soutěže nebude souzeno. Horší je, že díky různým okolním podmínkám holky hrají přes tři různé soutěže v různých místech, takže od prosince se nedostáváme ani k tomu jednomu společnému tréninku před utkáním...To se zákonitě musí projevit a, podobně jako to teď zažívá Žďár, nelze rovněž očekávat, že základ žaček, na kterých je tým postaven, vše zvládne sám. Přesto je opět jen na nás, zda vyjdeme štěstí naproti a příští domácí utkání zvládneme, čímž bychom udrželi pozici, na kterou jsme se půlročním úsilím dostali.

Validita: Husi 21, Lach 15, Boďo 12, TomA 6, Rous 2, Zemk 0, Filo -1, Burz -3, Žait -9. Nejlepší hráčka: Husičková

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
78%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 37

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS