Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Starší žačky bez opor zápas s Vaolsunem nezvládly

2.3.2009 |

Opory týmu měly volno k odpočinku před závěrem dorostenecké ligy a tak šanci prosadit se dostaly hráčky z lavičky a holky nastupující za družstvo minižaček. Nabídnutou šanci dokázat trenérům že umí až na výjímky nevyužily a darovaly beznadějně poslednímu Valosunu první vítězství.

 
 
15.kolo, 1.3.2009
Basketbal SK Královo Pole Valosun - SK UP Olomouc  65:34  (15:10, 33:19, 53:27)
Fauly: . Trestné hody: 22:10 = 45% !?!?!? . Diváci:30 .
Basketbal SK Královo Pole Valosun:
SK UP Olomouc: Tomášková A. 9- 8/5, Skrovná 8, Murgašová 6- 2/2, Cvešperová 6- 2/0, Šálková 3- 2/1, Samohýlová 1- 4/1, Vildová 1- 2/1, Šťásková, Vaniaková

Komentář k zápasu

Utkání, které z naší strany příliš basketbalově nevypadalo. Na hřišti to spíše připomínalo závody v přebězích. Rozehrávačky Tomášková se Samohýlovou se schovávaly, a tak jejich role často přebíraly hráčky, které mají úplně jiné úkoly na hřišti (Šálková, Cvešperová).

V obraně jsme měli problém s útočným doskokem soupeřek. RP vázl hned u první přihrávky, vybíhající hráčka, jakoby nebyla a tak se často na útočné polovině jako jedna z prvních objevovala „rychlík" Brbla nebo Vendy. Bohužel, to už na nás čekalo 5 připravených soupeřek...

V zápase „vybouchla" Dizzy, která k tomu ještě přidala lehké zranění. Nedokázala si pohlídat Němcovou na zádech, která ze sekundárního doskoku úspěšně zakončovala. Tento úkol napravila Šálková, která správně hrála do těla a jako jedna z mála byla ochotna v útoku i obraně komunikovat! Do tempa se pomalu dostala i Skrovná, která v dalším utkání předvedla asi svůj nejlepší výkon v ŽL.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS