Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Důležitá výhra žen s Ostravou!

7.3.2009 | O. Čoček

Důležitá výhra žen s Ostravou! Chřipková epidemie, zubařská křesla, narychlo měněný termín utkání a další starosti - to všechno bylo zapomenuto v šatně a děvčata předvedla výkon hodný vedoucího týmu tabulky. I s novou posilou, zapůjčenou na poslední chvíli z Hradce Králové, jsme oplatili SBŠ porážku z posledního kola základní části a opět se přiblížili vysněnému postupu.

 
 
19.kolo, 7.3.2009
SK UP Olomouc - SBŠ Ostrava  73:60
Trojky: 13 . Fauly: . Trestné hody: 11/7 . Diváci:55 .
SK UP Olomouc: Huňková 27 (7x3, TH 2/2), Stupňánková 18 (3x3), Svobodová 11(1x3, TH 2/2), Kleinová 5(TH 3/1), Horáková 4(1x3, TH 2/1), Kalábová 4, Inochovská 3, (1 x 3), Bičišťová 1 (TH 2/1)
SBŠ Ostrava:

Komentář k zápasu

Dnes je potřeba pochválit všechny holky za kolektivní výkon a maximum nasazení ve veledůležitém zápase. Objevily se sice okamžiky, kdy se nám nevedlo podle představ, občas jsme vlastní zbrklostí zbytečně odevzdali míč soupeři, ale to ke hře (bohužel) patří.

Dnes opravdu nelze jednoznačně určit, která z hráček byla nejlepší, hra se klasicky opírala o rozehrávku Jitky, která zároveň perfektně napadala soupeřky v obraně a Ála se po výpadku v Ostravě opět rozstřílela ke svému trojkovému standartu. Trojky se nám dnes mimořádně dařily, zkoušely to i Sandra, Gábina, Hanka a ostatní. Nikola po nedoléčené chřipce odevzdala zbytek svých sil, v obraně holky zaznamenaly několik!!! bloků a dařily se nám doskoky!

Jestli bych měl ale něčí výkon vyzdvihnout, pak nové posily z Hradce Králové - Aneta dnes prakticky vymazala mozek SBŠ Verču Horákovou. Eliminovala její rozehrávku i pokusy o střelbu, předvedla výbornou poziční obrannou práci. Učebnicová ukázka disciplíny a maximálního nasazení.

Jediné, co se dnes nedařilo podle představ, byla střelba z podkoše. Kdybychom proměnili alespoň polovinu ze zahozených "šoupáků", vyhráli bychom asi o 50...

Držme palce holkám v zítřejší odvetě, Sandře přejeme krásný maturitní ples, Soni příjemný let a Nikole rychlé douzdravení!

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS