Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Vyhráli všichni, aneb setkání Mláďat na Hynaisce!

pátek 20.3.2009 | O. Čoček

Vyhráli všichni, aneb setkání Mláďat na Hynaisce! Na obrázku se sice ze svého prvního vítězství v prodloužení radují modří, ale skutečnými vítězi setkání Mláďat byli všichni zúčastnění. Děti, rodiče, babičky i hrdí děděčkové, trenéři i pomáhající hráčky "dospělých" družstev.

 
 

Téměř sedm desítek mladých adeptek basketbalu, přes stovka rodičů a tucet pomocnic z řad starších i mladších žaček a žen se zúčastnilo dopoledního megasetkání Mláďat. Děvčata, rozdělena barevně podle svých mateřských základen, se těšila na své první opravdové utkání.

společné foto

V samotných zápasech šlo o vítězství až v druhé řadě. Hlavní bylo ukázat svým rodičům a příbuzným, co jsme se už stihli naučit, co nás ještě čeká a hlavně, že nás to strašně baví a chtěli bychom v basketbalu pokračovat i dál. Vždyť i výsledky zápasů 2:0, 6:6 či 2:4 odpovídaly spíš skore na vedlejším hokejovém stadionu, než basketbalovým zvyklostem.

šestky rozhodnou

Holky bojovaly jako lvi, o dramatické situace nebylo nouze. Pomocnice z vyšších ročníků se od máďat mohly přiučit bojovnosti, zápalu pro hru a obětavosti. Tedy to, co naše družstva vždy zdobilo a na co může být celý oddíl basetbalu SK UP hrdý. Občas se objevily i slzičky, ale radost z každé povedené akce a odměna v podobě bouřlivého potlesku přece stojí za tu trochu bolesti.

basket někdy i bolí

Další fotky najdete v sekci fotogalerie na horní liště na hlavní stránce. 

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS