Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Žačky nestačily na Žďár

16.3.2009 | O. Zatloukal

Ve druhém miniturnaji o 5. až 8. místo žákovské ligy naše žačky na domácí palubovce nestačily na družstvo Žďáru a podlehly mu obrovským rozdílem.

 
 
17.kolo, 14.3.2009
SK UP Olomouc - Žďár nad Sázavou  15:77  (2:18, 2:22, 9:19, 2:18)
SK UP Olomouc: Vildová 5- 4/1, Cvešperová, Tomášková A. 4, Skrovná 2- 2/0, Šálková, Mačáková, Murgašová, Šťásková, Válková
Žďár nad Sázavou:

Komentář k zápasu

Utkání proti soupeři, který měl všechny základní hráčky, mělo jasný průběh. Naše žačky šly do zápasu s tím, že nemají žádnou šanci a bez tria L+P+M nemohou snad ani ohrozit koš.

Naopak hráčky, které soupeře neznaly (Mači, Linda), daly do obou zápasů veškerou svou šťávu a neohroženě (i když ztrácely míče) se pokoušely soupeře něčím překvapit. Mači rozehraná z mladší kategorie se snažila bránit a správným postavením nutila soupeřku k chybě, Linda (ačkoliv pořád jen „levačka") dala body a hlavně si zkusila tvrdší a rychlejší basket proti lepšímu soupeři. Není nad to hrát bez strachu o výsledek a vážit si každé příležitosti a každé minuty na hřišti...

Z našich hráček zahrála velmi slušně Cvešperová, která se jako jedna z mála dokázala posouvat v obraně a dobírat další hráčku při vniku.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS