Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

St.mini v Hranicích úspěšné jen na půl

neděle 5.4.2009 | Eva

Do Hranic jsme odjížděly s přáním dovézt 2 vítězství. V prvním zápase  jsme díky vlastním chybám prohrály o koš, ve druhém jsme si vítězství už nenechaly vzít.

 
 
 
HRANICE - SK UP OLOMOUC 52 : 50 (18:16, 11:7, 15:16, 8:11)

Linda 23(2/1), Brbla 14(8/2), Mači 5(4/3), Hanka 4, Mája 3(6/1), Božka 1(2/1), Lucka, Kikina 0(2/0)

HRANICE - SK UP OLOMOUC 49 : 60 (16:15, 10:11, 14:17, 9:17)

Linda 18(2/2), Mači 10(8/6), Mája 7(2/1), Hanka 6(4/0), Brbla 6(6/2), Božka 5(2/1), Naty 4(2/0), Kikina 3(4/1),Terka 1(2/1)

 

První poločas holky pouze okoukávaly soupeřky, které byly vyšší a jejich hra spočívala v nahození míče směr koš a následný doskok a koš. Holky i přes opakované upozornění nebyly schopny tuto akci soupeře ubránit. Při doskakování stále zapomínáme, že napřed mě zajímá hráčka a až potom míč. V obraně jsme zaply na plné obrátky jen občas, což opravdu nestačilo. V útoku jsme hrály příliš staticky, což na odstoupenou obranu soupeře neplatilo. Trvalo skoro celý zápas, než si holky konečně nechaly poradit a začaly unikat kolem stojících obránců razantně do koše. Domácím hráčkám pak nezbývalo nic jiného než faulovat, což se projevilo na množství trestných hodů (26/8). Náskok soupeře už jsme stačily stáhnout na 2 body, takže jsme za malou aktivitu a agresivitu v obraně zaslouženě prohrály. Nakonec to bylo dobře, protože se holky do druhého zápasu vyburcovaly k větší bojovnosti.

Druhý zápas tak vypadal mnohem lépe, začaly jsme doskakovat a nutit soupeře k chybám. Hranické hráčky si přesto připsaly několik košů díky našim hloupostem. V poločase tak bylo skóre nerozhodné. Od 3. čtvrtiny jsme se dostaly do vedení a to si udržovaly a postupně i mírně navyšovaly. Připsaly jsme si spoustu doskoků, jak v obraně, tak i útoku. Zvýšenou bojovností a ztrátou respektu z výšky soupeře jsme si vítězství nenechaly vzít a tentokrát zaslouženě vyhrály.

Útočně se zápas vydařil Lindě, razantní nájezdy i střely ze střední vzdálenosti proměňovala s dobrou úspěšností. Brbla se nebála vzít na sebe zodpovědnost v útoku a doskočila spoustu míčů pod oběma koši. Zápasy se vydařily i Hance, která se sice neprosadila příliš bodově, ale byla na hřišti nejužitečnější hráčkou a udělala spoustu černé práce. Mája, Kika a Naty byly výborné v obraně. Mači přidala několik zisků, dobře chodila kolem obránkyň a získala na sebe spoustu faulů (výborné TH - 12/9). Terka s Boženou bojovaly pod košem, ale své střelecké šance nepromněňovaly s velkou úspěšností. Anička, Klíště a Lucka nebyly na hřišti skoro vidět.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS