Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Přípravu zahájí ženy zápasem s výběrem univerzit USA

úterý 2.6.2009 | O. Čoček

Přípravu zahájí ženy zápasem s výběrem univerzit USA Přípravu na novou sezonu zahájí naše ženy přátelským zápasem proti výběru univerzit USA v Kroměříži. Po úspěšném splnění loňských cílů jsou ty letošní jednoznačné - udržet první ligu a umístit se v klidných vodách středu tabulky.

 
 

Zatímco vynikajícím mladším dorostenkám sezona ještě neskončila, čeká je kvalifikace o dorosteneckou extraligu, naše ženy už zahájily přípravu na novou - prvoligovou sezonu.

Čeká je příjemné zpestření letní dřiny a stereotypních nácviků v tělocvičně - zápas proti výběru amerických univerzit, který sehrajeme v úterý 2.června v Kroměříži. Soupeř je pro nás velkou neznámou. Podle informací, které se nám podařilo získat, se jedná o mladé hráčky z univerzitních soutěží,  jejichž ambice ovšem sahají až do WNBA. Každopádně se dá očekávat velmi zajímavé srovnání, vždyť i naše hráčky jsou vesměs mladé studentky UP.

V našem družstvu by se měly objevit i některé nové posily, na středečním tréninku jsme mohli spatřit např. Míšu Chodilovou z OSK, o kterou má vedení klubu eminentní zájem. Šanci dostanou i vlastní odchovankyně, které přišly z družstva starších dorostenek a měly by bojovat o místo na výsluní v A družstvu žen. A možná se na palubovce objeví i ... (ale nepředbíhejme, o tom až příště)

Zápas se odehraje v hale Slávie Kroměříž v úterý 2.6.2009 od 14:00h. Zájemci o utkání mohou využít dopravu autobusem s družstvem žen a dorostenek, hlaste se na 737272692.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS