Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Takové zvláštní divadlo: prohra o koš v Nuslích

26.10.2009 | O. Čoček

Sobotní prohra o jediný bod zamrzí, ale nedělní porážka o koš doslova naštve. Zvlášť, když jsme přesvědčeni, že jsme si zápas zdaleka neprohráli sami.

 
 
7.kolo, 25.10.2009
Sokol Nusle - SK UP Olomouc  61:59  (19:11, 15:22, 10:14, 15:22)
Rozhodčí: . Fauly:22 . Trestné hody:8/6 . Diváci:20 .
Sokol Nusle:
SK UP Olomouc: Hůlková 18(1/1, 5x3), Zavázalová 11(1x3), Svobodová 11(5/3), Chodilová 6(2/2), Procházková 6, Kubalová 5(1x3), Huňková 2, Inochovská, Zapletalová, Stupňánková, Bičišťová

Komentář k zápasu

Holky, které se těšily do Prahy do divadla asi nepředpokádaly, že si ho užijí nejen v "Národním", ale i v halách obou pražských klubů. Srdceryvné scény umírajích soupeřek, které ovšem okamžitě po hlasitě avizované mnohočetné zlomenině končetin s přehledem proměňovaly TH, kreativní výkony, které by potěšily i pány profesory na DAMU, i skvělá režie pánů v černém. To vše bylo vidět nejen v nedělním zápase našich děvčat v Nuslích, ale už v sobotu na Aritmě. Asi se po Praze rozkřiklo, že náš parlament schválil zákon na podporu kinematografie a je potřeba si urvat svůj kousek pro sebe.

Za vše hovoří závěr nedělního zápasu, kdy se nejprve pískne faul který nemohl nikdo vidět (protože nebyl), ale slyšet ho bylo až na Vyšehradě a vzápětí se dělá, že se nic nevidí. Nevadí, že naše hráčka skončila až v nářaďovně, ba naopak, blíží se konec a aspoň se nestihne vrátit do obrany...

Jestli se novému vedení ČBF podaří zorganizovat nějaké udílení cen nejlepším hráčům, měl bych jeden zlepšovák. Mohli by se vyhlásit i basketbaloví Oscaři - minimálně za režii zápasu ... A pak bych měl ještě jeden návrh - povinnou výbavu pro rozhodčí: krokoměr. Možná by se potom někdo zamyslel nad tím, jak málo pohybu stačí k odpískání ligového utkání!

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS