Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Velká hlasovací soutěž: podpořme našeho dodavatele!

úterý 27.10.2009 | O. Čoček

Velká hlasovací soutěž: podpořme našeho dodavatele! Podpořme našeho výrobce dresů, rozlišováků, převlečáků a dalšího sportovního oblečení v prestižní soutěži "Živnostník roku 2009"! Hlasujme, hlasujme, hlasujme, paní Dokoupilová si naši podporu za svoji vstřícnost a perfektní práci zaslouží! 

 
 

Soutěž Živnostník roku vyhlašují každoročně Hospodářské noviny a oceňují tak nejlepší podnikatele z celé ČR. V letošním roce se do finále probojovala i paní Dokoupilová, majitelka firmy DD Sport z Duban.

Již několik let nastupují naše (dříve extraligové, nyní prvoligové) ženy v dresech šitých paní Dokoupilovou, v letošním roce se k nim přidaly i minižačky a starší dorostenky. Taky naše nejmladší, které na svůj start v pravidelné soutěži teprve čekají se mohou těšit na krásné nové dresy od DD Sportu. Pro letošní sezonu jsme společně s paní Dokoupilovou a její dcerou - grafičkou společnosti - vytvořili krásný nový design a musíme připomenout, že jak ženám, tak dorostenkám se v nových dresech docela daří!

Každý z nás může na oplátku pomoci paní Dokoupilové k zisku prestižního ocenění Živnostník roku, stačí poslat pár SMS (z každého čísla až 10!). Cena jedné SMS je pouhé 4 Kč a hlasující mohou vyhrát některou z krásných cen - TV, MP3, minivěž. Více informací na http://www.zivnostnikroku.cz/. SMS ve tvaru ZIV 8 posílejte na číslo 9001104.

Takže všichni mobily do ruky a:

ZIV 8   na číslo 9001104

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS