Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Nejmladší minižákyně zahájily proti OSK Olomouc

neděle 8.11.2009 | O. Zatloukal

Nejmladší minižačky mají za sebou první „ostrý" start v soutěži oblastního přeboru. I když už jsme odehráli 3 přípravná utkání, ani já jsem vlastně nevěděl, jak se holky k utkání postaví...

 
 
 

SK UP - OSK Olomouc  15:68 (4:20, 9:32, 13:52)

Body: Krejčířová 6, Rašková 3 - 2/1, Kožůšková 2 - 2/0, Poulíčková 2, Štursová 2

TH: 4/1

F- : 10

F+ : 7

SK UP - OSK Olomouc 10:59 (2:24, 4:35, 10:49)

Body: Gentricová 6, Rašková 2, Krejčířová 2

F- : 8

F+ : 9

Nejmladší minižačky mají za sebou první „ostrý" start v soutěži oblastního přeboru. I když už jsme odehráli 3 přípravná utkání, ani já jsem vlastně nevěděl, jak se holky k utkání postaví. Možná jsem čekal trochu bojácný a zakřiknutý výkon... Zvlášť, když u soupeře hrála hráčka, která svojí výškou spíše připomínala dorostenku, než 10tiletou holčičkuJ a s míčem si opravdu rozuměla. Tím více jsem byl překvapen, když holky nastoupily dravě do utkání, pouštěly se do driblingu, bojovaly o každý míč, co byl na zemi a navíc získaly celkem 16 faulů.

Samozřejmě je spousta věcí, které nám dělají problémy (přihrávky, dribling, postavení při bránění atd.) - ale tyto věci se dají natrénovat a  pravidelným tréninkem zlepšit. Co se natrénovat dá jen těžce, je bojovnost, „agresivita", obětavost... Jsem rád, že tyto vlastnosti jsme u všech hráček v obou zápasech viděl, byť výsledek se neustále navyšoval jen na jedné straně světelné tabule.

Výsledek -53 resp. -49 bodů není ani dobrý ani špatný. Pro toto tvořící se družstvo je odrazový! Nechci dělat ukvapené a „vymalované" závěry, ale pokud budeme trénovat pravidelně a s nasazením jako nyní, přijde doba, kdy se k tomuto soupeři přiblížíme na dostřel. Jestli to bude rok nebo tři, to se teprve uvidí.

Fotky ze zápasu můžete shlédnout na: http://www.minibasket.estranky.cz/

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
78%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 37

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS