Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Starší dorky porazily Pelhřimov

29.11.2009 |

V neděli dopoledne se už klasicky naše holky nemohly probudit a se soupeřkami z Pelhřimova měly víc práce, než původně čekaly. Nakonec sice zvítězily, ale s výkonem rozhodně nemohou být spokojené.

 
 
9.kolo, 29.11.2009
SK UP Olomouc - Pelhřimov  59:52  (13:11, 18:14, 17.15, 11:12)
Rozhodčí: Machač, Řehoř . Fauly: 14:19 . Trestné hody: 22/10 . Diváci: 56 .
SK UP Olomouc: Lachnitová 26(9/4), Husičková 11(6/3), Burzová 8(1/0), Boďová 7(6/4), Murgašová 3(2/1), Fašánková 2, Melková 2, Tomášková, Skrovná, Vařechová, Cvešperová, Šálková
Pelhřimov:

Komentář k zápasu

Jako prázdniny na Jadranu, tak by se dal charakterizovat dnešní výkon našich starších dorostenek - sem tam vlnka, jinak bohorovný klid.

Se soupeřem ze spodní části tabulky jsme neměli mít závažnější problém a tato mylná představa ukolébala naše děvčata jako malá batolátka. Nakonec jsme byli rádi za těsné vítězství i za to, že z Pelhřimova nepřijela Andy Andělová, protože s tou proti sobě bychom si dnešním výkonem mohli nechat o vítězství jen zdát!

Je pravda, že ani jednou jsme soupeřky nepustili do vedení, ale ani jednou jsme jim neodskočili tak, abychom měli klid. V první půli držela náš prapor nad vodou Lanča svými 17 body, sekundovala jí Erika a Prcek. Do druhé půle se roztřílela Monča, Prcek s Lančou si udržovaly svůj standart. Při absenci nemocné Aničky hrála téměř celý zápas pod košem Dizy, na které bylo ve druhé půli vidět, že už toho má plné zuby. Solidně zahrály obě Ivy, dost prostoru dostala i Anička T. a dokázala toho velmi slušně využít. Jen by to chtělo přidat na tempu, zvýšit bojovnost a hlavně před zápasem chodit dřív spát. Našeho zívání soupeřky ochotně využívají k rychlým brejkům.

Pelhřimov dnes přijel jen s osmi hráčkami, přesto bez problémů držel tempo, zatímco my jsme volným krokem přecházeli ze strany na stranu. Slabá kondice se pak projevuje i pod košem, kdy nám v závěru nepadají lehké koše, soupeřky nás blokují, nebo sami odevzdáváme míče! V obraně se nevracíme a dnes v závěru jsme jen díky nezkušenosti soupeřek nedostali 8-10 bodů z brejků a TH. Děvčátka, budou Vánoce, když nic, běžte si zaběhat aspoň po obchodech.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS