Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

OTVÍREJTE ŠAMPÁŇO, VEDEME 1.LIGU!!!

7.12.2009 | O. Čoček

OTVÍREJTE ŠAMPÁŇO, VEDEME 1.LIGU!!! Konečně jsme se dočkali. Po třech letech, kdy jsme trpěli pádem z nejvyšší soutěže jsme se konečně prokousali zpět tam, kam bychom chtěli dlouhodobě patřit. Do nejvyšší soutěže nám sice ještě kousek chybí, ale první místo v 1. lize je pro nás obrovským úspěchem a zadostiučiněním.

 
 
12.kolo, 6.12.2009
SK UP Olomouc - SBŠ Ostrava  94:53  (26:10, 23:13, 25:15, 20:15)
Rozhodčí: Fanta, Doležal . Fauly: 18:23 . Trestné hody: 29/20:22/15 . Diváci:32 .
SK UP Olomouc: Huňková Alena 20(3x3,4/3), Horáková Veronika 13(3x3), Kohlová Tereza 10(4/2), Zapletalová Pavla 9(3x3,2/0), Svobodová Gabriela 9(8/5), Chodilová Michaela 8(2/2), Procházková Aneta 7(1/1), Hůlková Radka 6(2/2), Kubalová Zuzana 6(1x3,2/1), Inochovská Sandra
SBŠ Ostrava:

Komentář k zápasu

Úplně jiný výkon než ve včerejším zápase podaly naše holky v dnešní "odvetě" s SBŠ Ostrava. Zápasem, který začal druhou polovinu základní části jsme se prohnali bez nejmenších pochyb, kdo je na hřišti pánem a kdo okupuje kterou část tabulky. A s trochou štěstí, které je ve sportu potřeba, jsme se dokonce dostali do čela celé soutěže! Pomohly nám k tomu výsledky našich soupeřů, kteří se "vybili" navzájem. Situace o to pikantnější, že hned v příštím kole můžeme své postavení potvrdit zápasem s druhými BK Junior Kralupy, které přivítáme 19.12. na domácí palubovce a čtvrtou Spartou - hrajeme 20.12. rovněž doma a v případě vítězství oslavíme Nový rok na prvním místě!

Ale bez ohledu na výsledky těchto zápasů je potřeba poděkovat těm, kteří se o náš návrat mezi širší basketbalovou špičku zasloužili. Nejen hráčkám, na kterých záleží především, ale také našemu dlouholetému předsedovi Svaťovi Horákovi, současnému trenérovi Vítkovi Kohoutovi i loňskému Tomáši Pavelkovi, který nás dokázal dostat z absolutního dna zpět do ligy, asistentům Janě Stejskalové a Filipovi Štrausovi a všem dalším, kteří se snaží pomoci.

I když holky ještě nemohly tušit, jak se situace v tabulce vyvine, do zápasu vlétly s vědomím, že včerejší hra nebyla (mírně řečeno) ideální a do soupeřek se zakously se vší vervou. A oproti včerejšku ve svém výkonu nepolevily ani v prostřední části zápasu. V poslední čtvrtině se na hřišti vystřídaly všechny hráčky z lavičky. A potěšující je, že všechny dokázaly bodovat. Stovku jsme sice nedali, ale i tak se jedná o naši nejvýraznější výhru letošní sezony. Po vleklém zranění se do dobré formy dostává Tereza Kohlová, třemi trojkami se blýskla Verča, dvěma body "oslavila" Mikuláše i náš anděl Soňa.

Nedělní výkon byl tou nejlepší pozvánkou na předvánoční víkend, kdy budeme bojovat opravdu o hodně. Připomeňme, že v Kralupech jsme prohráli, a proti Spartě budeme hájit naši první výhru v 1.lize (a nebyla jednoduchá!).

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS