Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Nejmladší mini byly v Přerově blízko své první výhře

úterý 15.12.2009 | O. Zatloukal

V Přerově jsme bojovali se soupeřem ale i sami se sebou.

 
 
Přerov : SK UP  33: 22 ( 10:8 , 21:10, 25:18, 33:22)

Benešová 6, Gentricová 4 (TH 4/0), Poulíčková 4 (TH 2/0) , Krejčířová 4 ( TH 2/0), Podlahová 2 (  TH 2/0), Kožůšková  (TH 2/0), Krátká 2 ( TH 2/2)

Přerov : SK UP 33:30 ( 1: 10, 11:12, 24:21, 33:30)

Krejčířová 12, Podlahová 8,  Štursová 4 (TH 6/2),Kožůšková 2 (TH  2/0), Gentricová 2, Poulíčková 2, Musilová ( TH 2/0)

   Po turnaji v Pardubicích jsme o víkendu vyrazili do Přerova. Po delší době jsme se sešli skoro v plné sestavě. Na zápas odjelo 15 hráček, v sestavě chyběla jen Viky, Maky a Krista a Míša. 

   V obou zápasech se nám dařil pokus o rychlý přechod do útoku (RP), ještě si ale nemůžeme zapamatovat pravidlo, když dostaneme koš, tak míč nepodáváme rozhodčímu, ale můžeme hned rozehrát zpoza koncové čáry - čím rychleji rozehrajeme, tím snáze můžeme soupeře překvapit...

V obraně zatím stále ztrácíme, hlavně KDO-KOHO. Pochvalu zaslouží určitě Majda, která získala spoustu míčů, i když bránila holky i kluky skoro o 2 hlavy vyšší.

   Zlepšení v individuálních činnostech: po doskoku Lea a Verča Š. nechaly párkrát míč správně nad hlavou a rozvahou přihrály do křídla. Při nájezdu do koše se holky nebály kontaktu se svým obráncem, což dokazuje velký počet TH. Tvrdé zákroky hlavně ze strany chlapců, ale holky se nezalekly a šly do každého souboje znovu beze strachu ( Lucka S. přivezla si ze zápasu monokl pod okem). Sice ukáplo pár slziček, ale naše tygřice nezůstaly pozadu. Pokud se budeme obráncům vyhýbat, skončíme ve zdi, pokud půjdeme do kontaktu, skončíme na čáře trestného hodu!

   Hlavní příčina naší prohry byla v nepřesném zakončování. Kdybychom daly pouhou 1/3 košů po samostatných nájezdech, nebylo by co řešit. Ale na druhou stranu v tomto týmu není zakončování na 1. místě. Zatím se učíme jen správně chytat míč a občas něco hodíme do košeJ  

Ve druhém zápase jsme měli výhru na dosah, ale opět neúspěšnost střelby nás potopila. Hlavním problémem je snaha trefit „čistý koš" na místo střelby O DESKU. Také pocit z blížícího se vítězství nás připravil o koncentrovanost a pár velice špatných přihrávek přímo pod náš koš do rukou soupeře nás stálo vítězství.

  

Všechny holky zaslouží  velkou pochvalu, protože bojovaly jako opravdové TYGŘICE.

www.minibasket.estranky.cz 

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS