Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Velká zimní soutěž o MP4!!!

sobota 30.1.2010 | O. Čoček

Velká zimní soutěž o MP4!!! Na dlouhé zimní večery jsme pro vás připravili soutěž o nejlepší módní návrhářku. Odměna bude nejen sladká, ale i hodnotná. Tak neváhejte, vemte papír, pastelky, nebo počítačovou myš a s chutí do toho.

 
 
Konečně k nám dorazilo to pravé zimní počasí, mrzne až praští a tak jsme se rozhodli udělat něco pro své zdraví a zároveň něco pro náš klub, naše hráčky a fanoušky. U našeho dvorního výrobce dresů - společnosti DD Sport - necháme vyrobit krásné teplé šály a čepice. Protože už jsme ale staršího data narození a nerozumíme tak docela dnešní mladé módě, obracíme se na vás, naše hráčky o pomoc při tvorbě designu nových šál a kulichů.

Posílejte nám prosím své návrhy, jak byste si šály a kulichy představovaly. Všechny návrhy posoudíme a vybereme ty nejlepší, nejkrásnější a podle nich nám DD Sport šály a kulichy vyrobí.

Vítězné návrhy samozřejmě odměníme, nejlepší módní návrhářka od nás dostane nejen šálu a kulicha zadarmo, ale i MP4 přehrávač!!! A nejen to, družstvo, z něhož se soutěže zúčastní nejvíce hráček získá speciální bonus v podobě velkého dortu na konci sezony (a možná i víc...)!

Pravidla soutěže:

Soutěže se mohou zúčastnit hráčky jednotlivých družstev oddílu ženského basketbalu SK UP.  V případě, že se soutěže chce zúčastnit osoba, která není členem našeho oddílu, může, ale musí mi svůj návrh předat osobně na kterémkoliv zápase žen, nebo dorostenek, případně jej poslat mailem, ale jen s fotografií ze zápasu žákovských, nebo mimižákovských družstev a tím prokázat, že je fanouškem našeho oddílu.

Své návrhy posílejte mailem na adresu basketskup@seznam.cz, nebo vložte do poštovní schránky našeho oddílu ve Sportovní hale SK UP na Lazcích, případně je můžete předat osobně na kterémkoliv zápase žen, nebo dorostenek. Hlavně nezapomeňte vždy uvést své jméno a družstvo!

A teď to podstatné: šály mají velikost 150 x 16cm a mohou být jedno, nebo oboustranné. Kulich je kulich, tam není co dodat. Návrhy MUSÍ obsahovat naše logo sovy (tzv. naštvaného ptáka), a měly by být vyvedeny v klubových barvách, tzn. oranžová, bílá, černá. Fantazii se meze nekladou. Návrhy samozřejmě neposílejte v rozměrech 150 x16, ale dle potřeby si jejich velikost zmenšete!
Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS