Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Ženy oplatily Nuslím porážku z Prahy

30.1.2010 | O.Čoček

Ženy oplatily Nuslím porážku z Prahy Řádně nažhavení jsme jeli autobusem společně s hráčkami na další "domácí" zápas do Litovle. Nusle nás na své palubovce porazily o koš a měli jsme jim co oplácet! V naprosto vyrovnaném zápase se nám to nakonec podařilo.

 
 
17.kolo, 30.1.2010
SK UP Olomouc - Sokol Nusle  76:63  (18:18, 18:19, 16:16, 24:10)
Rozhodčí: Remenec, Junek . Fauly: 21:20 . Trestné hody: 20/15:25/19 . Diváci: 60 .
SK UP Olomouc: Kohlová 9(3/1), Hůlková 10(1x3, 2/1), Horáková 5(1/0), Huňková 15(2x3, 1/1), Procházková 2(2/2), Chodilová 4, Svobodová 14(8/6), Inochovská 6(1x3, 3/1), Lachnitová, Pochobradská 11(4/3)
Sokol Nusle:

Komentář k zápasu

30 minut naprosto vyrovnaný zápas, který jsme rozhodli výborným nástupem do poslední čtvrtiny.

V úvodu jsme se sice dostali do vedení, ale soupeřky rychle srovnaly a pak se ani jedno družstvo nedokázalo od svého soupeře odpoutat. Nám se nedařila střelba z větší vzdálenosti, ale neustále jsme se o ni zbytečně a zbrkle pokoušeli. V této části hry se prosazovaly především naše podkošové hráčky Svobodová a Pochobradská.

Ve čtvrté minutě druhé čtvrtiny jsme se konečně dokázali prosadit rychlými protiútoky, dařilo se Kohlové a Hůlkové a vybudovali jsme si 9 bodový náskok. Ten jsme však během dvou minut vlastními chybami prohospodařili a do šaten jsme odcházeli z jednobodovým mankem. V prvním poločase se nám nedařilo pokrýt nacvičené akce soupeřek a těm navíc téměř 100% vycházela střelba TH.

Třetí čtvrtina byla věrným obrazem těch předchozích, naše holky dojedné bojovaly, podporované z tribuny věrnými fanoušky, ale soupeřkám se dařilo držet krok. V závěru se na svých prvních 1 a 3/4minuty v životě dostala na prvoligové palubovky i naše nejmladší členka týmu - patnáctiletá Gabča Lachnitová. Moc nechybělo a k prvním minutám si mohla připsat i první body, odvážný průnik pod koš ale nestačila přesně zakončit. I tak jí k tomuto zážitku gratulujeme a přejeme, aby se jí v dalším basketbalovém životě dařilo!

V poslední čtvrtině vyšel našemu trenérovi geniální, ikdyž asi nechtěný tah: poslal na hřiště Míšu Chodilovou, která do té doby jen "zahřívala" lavičku a ta se mu odměnila čtyřmi body. Když se k tomu probudila i Ála Huňková, která do té doby ze 4 trojkových pokusů nedala ani jeden a teď během půlminuty šoupla hned dva, bylo vymalováno. Ve zbývajících minutách už jen Gába Svobodová svými 7 body a Ála dalšími 5 body pojistily vítězství.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS