Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Naše ženy porazily Aritmu Praha a o bod vedou 1.ligu!

31.1.2010 | O.Čoček

Naše ženy porazily Aritmu Praha a o bod vedou 1.ligu! Ženy dokázaly Aritmě oplatit porážku z Prahy a vzhledem k překvapivé prohře Kralup v Liberci se v čele tabulky odpoutaly a s jednobodovým náskokem vedou 1.ligu!

 
 
18.kolo, 31.1.2010
SK UP Olomouc - Aritma Praha  69:51  (15:21, 17:8, 24:12, 13:10)
Rozhodčí: Remenec, Junek . Fauly: 12:19 . Trestné hody: 23/20:7/6 . Diváci: 58 .
SK UP Olomouc: Kohlová 5(6/5), Hůlková 4(2/2), Horáková 8(3/2), Huňková 20(2x3, 4/4), Procházková 6(2/2), Chodilová, Svobodová 12(4/4), Inochovská 3(1x3), Lachnitová, Pochobradská 11(2/1)
Aritma Praha:

Komentář k zápasu

Zápas hodně podobný tomu včerejšímu. Opět nám to moc nepadalo z trojkové vzdálenosti a opět jsme rozhodli až v závěru třetí čtvrtiny. Utkání se hrálo na samé hranici regulérnosti, palubovka víc než cokoliv jiného připomínala kluziště. Včera se totiž na hale odehrávalo mistrovství malých bojovníků (či co to bylo) a po jejich žíněnkách byla plocha pokryta jemným prachem, se kterým si uklízečka nedokázala poradit. A to plochu stírala poctivě třikrát! Je trochu k zamyšlení, jestli by se podobné sporty nemohly odehrávat na Hynaisce, nebo v hale bývalé Dukly na Šibeníku???

Začali jsme velmi dobře, vedli jsme už 8:0, ale pak jsme vlastní vinou vedení ztratili a naopak nasbírali šestibodové manko. Ve druhé čtvrtině se nám podařilo skóre opět otočit, šli jsme do mírného vedení, ale soupeřky nám sekundovaly až do poločasu.

Ve druhé půli jsme trpělivě sbírali bodíky a velmi dobře bránili. Získali jsme 11 bodové vedení, ale soupeřky se trojkami snažily o zvrat. Definitivně se ale o možnost obratu připravily samy: po rychlém protiútoku Ály ji zastavila soupeřka jen za cenu faulu a za následné nemístné protesty šla do té doby nejlepší střelkyně soupeře předčasně pod sprchy. Ála bezpečně proměnila jak všechny 4 TH, tak následnou trojku a své 2 minuty slávy zakončila dalšími 2 body.

V poslední čtvrtině jsme už náskok nepustili, naopak 6 body se prosadila Gábina Svobodová a trojkou pojistila výhru Sandra Inochovská. Velmi nám dnes (ale i včera) vypomohla posila z extraligového Hradce Králové Klára Pochobradská, jejich 11 bodů i doskoky pod oběma koši byly velmi znát. Smůlu měla benjamínek Gabča Lachnitová, střela jí stejně jako včera nevyšla, zato nahrávka "na smeč" G. Svobodové to byla nádherná - i tak za první asistenci v lize Lanči gratulujeme!

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS