Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Mladší dorky vítězně s Kyjovem

28.2.2010 |

V ospalém zápase si holky podle očekávání poradily se soupeřkami z Kyjova, které přijely bez svých největších opor hájících barvy Žabovřesk v extralize.

 
 
19.kolo, 27.2.2010
SK UP Olomouc - TJ Jiskra Kyjov  57:40  (13:15, 16:4, 17:10, 11:11)
Rozhodčí: Herjecká, Sanetříková . Fauly: 13:14 . Trestné hody: 22/7:20:10 . Diváci: 30 .
SK UP Olomouc: Knápková 14(2/2), Fašánková 4, Tomášková A, Tomášková K, Skrovná 6(4/0), Burzová 6 (2/0), Husičková 11 (10/3), Cvešperová 2, Mačáková, Lachnitová 12(4/2), Šťásková, Vildová 2
TJ Jiskra Kyjov:

Komentář k zápasu

Neskutečně opsalý úvod, kdy si holky myslely, že se to vyhraje samo, ale ono se to samo nevyhrálo... V této části pracovala alespoň na 75% jediná hráčka, Monika Knápková.

Druhá část už byla o něco lepší, v našem družstvu se ke slušnému výkonu rozpohybovaly obě Monči. Jak Knápková, která snad jako jediná byla ochotná pracovat pod košem, tak Husičková, která se začala postupně prosazovat v útoku. Naopak soupeřkám se téměř vyfaulovala jediná vysoká hráčka, autorka 8 bodů, což bylo citelně znát.

Po přestávce se ke slovu konečně začala dostávat Lanča a Prcek pochopil, že trenérka má asi pravdu ...

V závěrečné čtvrtině si holky jen hlídaly náskok. Na víc dnes asi neměly, ani ne tak herně, jako spíš hlavou. Vlastní pohodlnost dnes vyhrála na celé čáře. Dva získané body nám totiž stačí ke klidnému dožití letošní sezony ve středu tabulky, bez záchranářských starostí. Trochu málo od družstva, které loni soutěž vyhrálo a letos překvapivě slušně válčí v kategorii o ročník starší.

Jestli si někdo za dnešní výkon zaslouží pochvalu, tak už jednou zmiňované Moniky. Knápková dnes byla jednoznačně nejlepší hráčkou na hřišti a Husičkové stačil její standartní výkon hned k pomyslnému druhému místu. Pozitivem byl také návrat Káji Tomáškové po předlouhém zranění - bojovala nad očekávání, a jen zlomek sekundy jí chyběl k dosažení regulérního koše (škoda, příště to určitě vyjde).

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS