Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Pozvánka na play off 1.ligy se Spartou

sobota 13.3.2010 | Redakce

Pozvánka na play off 1.ligy se Spartou Po vítězství v základní části 1. basketbalové ligy žen pokračuje liga vyřazovací částí. Hned v úvodním kole narazí naše ženy na nepříjemného soupeře Spartu Praha, kterou jsme sice v základní části dvakrát porazili, ale ani jeden zápas nebyl lehkou záležitostí.

 
 

Aktualizováno 13.3.2010, 22:00h

V prvním zápase čtvrtfinálové série porazily naše holky své soupeřky 75:57 a daly nám tím tu nejlepší pozvánku na druhé pokračování  v neděli 14.3. v 10:30h.

V závěrečných kolech základní části 1. ligy se naplno rozhořely taktické boje o nejvýhodnější umístění v tabulce. Náš největší soupeř Kralupy opět nečekaně prohrál, tentokrát se Sokolem Nusle a tak jsme i přes dvě porážky zůstali na čele tabulky. Naopak poslední postupové místo už v sobotu uhájila Sparta Praha, také nečekanou výhrou se Sokolem Nusle. Z toho je zřejmé, že v sobotu 13.3. a neděli 14.3. přivítáme na své palubovce právě Spartu Praha.

Vizitka soupeře: dlouholetý účastník nejvyšší soutěže si pro letošní ročník prohodil místo se svým "jmenovcem" BA Spartou, které odprodal své místo v extralize. V kádru Sparty je hned 6 hráček, které zároveň figurují na soupiskách některých z pražských extraligových týmů, ať už VŠ, nebo USK. Na Spartu jsme narazili hned v úvodním kole letošního ročníku. Zápas na Spartě vcelku jednoznačně vyzníval v náš prospěch, než pár minut před koncem dostala Ála (řekněme spornou) nesportovní chybu, soupeřky se dotáhly na dostřel, ale nakonec jsme bojovností uhájily těsnou výhru 63:65. V tomto zápase se blýskla 11 body Sáňa, ale vyhrála především bojovnost a kolektivní hra všech našich holek.

Odvetu na domácí palubovce jsme zvládli také na vítězství, ale ještě v poločase jsme o koš prohrávali. Opět jsme dokázali přehrát Pražanky především kolektivní hrou, hned pět našich holek nastřílelo více jak 10 bodů.

K nejlepším střelkyním Sparty Praha patří Pudláková s průměrem 13,6 bodů na zápas, Medunová 11,6b, Skutilová 10,75b, Gerhardová 10,15b a Dlouhá 9,41b, celý tým střílel v průměru 70b za zápas. Za zmínku stojí taky průměrná výška 182cm (naše družstvo 177cm).

Se Spartou jezdí tradičně oddaní a náležitě hluční fanoušci, takže se dá očekávat souboj nejen na hřišti, ale i v hledišti. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost vidět vynikající ženský basketbal a přijďte povzbudit naše hráčky!

Sobotní zápas začíná ve Sportovní hale SKUP v 18:30h, nedělní v 10:30h.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS