Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Olomoucké derby 1:1 - OSK nám vrátil včerejší porážku.

11.4.2010 | O.Čoček

Olomoucké derby 1:1 - OSK nám vrátil včerejší porážku. Jakoby bez motivace, uspokojené splněním cíle porazit OSK na jejich palubovce, nastoupily starší dorostenky v dnešní odvetě proti OSK. O co méně se chtělo našim holkám udělat rychlejší pohyb, o to více soupeřky toužily vrátit nám domácí prohru a od začátku si šly pevně za svým.

 
 
2.kolo, 11.4.2010
SK UP Olomouc - OSK Olomouc  34:72  (6:17, 8:16, 14:22, 6:17)
Rozhodčí: Hecl, Kubiš . Fauly: 13:13 . Trestné hody: 7/2:19/13 . Diváci: 88 .
SK UP Olomouc: Tomášková A. 2, Skrovná, Rousová, Murgašová 8, Burzová, Husičková, Melková 6, Lachnitová 4, Samková 4(5/2), Nosková 10(2/0), Šálková, Fašánková
OSK Olomouc:

Komentář k zápasu

Soupeřky dnes byly lepší ve všech činnostech. Naše holky nenašly motivaci, od začátku hrály bez pohybu a víceméně jen přihlížely, jak jim děvčata z OSK vrací včerejší porážku.

Už při rozcvičení před zápasem byly soupeřky aktivnější, zatímco naše holky si v klídku povídaly, soupeřky rozehřívaly krev a svaly k odvetě za včerejšek.

V úvodu nám samozřejmě utekly, tentokrát až na stav 10:0, pak jsme sice zareagovali, nejdříve Lanča zaznamenala naše první body (v 5.minutě!!!), pak jsme stáhli na 12:6, ale to bylo z naší strany na dlouho vše. Od 5. minuty 1/4 do 6. min 2/4 jsme nedokázali dát koš ze hry, zatímco soupeřky nám (především z RP) sázely jeden koš za druhým.

Po vyčištění hlav v poločase jsme se pokusili alespoň naznačit, že běháme a hned byla hra i skóre veselejší. Nadšení z pohybu nám ale vydrželo zhruba 5 minut. Navíc dnes absolutně propadly podkošové hráčky, které - ač o hlavu vyšší - nezískaly snad jediný míč. První obranný doskok zaznamenala nejmenší hráčka na hřišti - Prcek - a byl to čin vcelku ojedinělý!!! Soupeřky si pod oběma koši dělaly, co chtěly, situace, kdy měly 5 i 6 doskoků v řadě nebyly výjímkou.

Ani divákům na tribuně tentokrát příliš nevadilo, že se nám nic nedaří (včerejší výhra nás naprosto uspokojila), početní příznivci hostí se taky nenechali zahanbit, takže v hale byla po dlouhé době zase parádní atmosféra. V dalších zápasech nás čekají už téměř jistý vítěz skupiny Pardubice a Příbor, kterým máme taky co vracet. Alespoň jedno vítězství s každým z těchto soupeřů by bylo třešničkou na dortu velmi povedené sezóny.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS