Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Nejmladší kategorie bojovala na olomouckém turnaj - 4. místo jí bylo odměnou

čtvrtek 27.5.2010 | O. Zatloukal

Třídenní turnaj sehrály naše minižačky u olomouckého souseda OSK. Díky výhrám v prvním a posledním zápase nakonec obsadily krásné 4. místo.

 
 

Turnaj 2000 a mladších v Olomouci se nám povedl

Po delší herní přestávce jsme se opět ukázali rodičům a kamarádům, tentokrát na turnaji v Olomouci u městského souseda OSK. Než se dostanu k našim výsledkům jen bych chtěl zmínit, že turnaj byl velmi dobře a hbitě organizován. Pořadatelé na poslední chvíli zajistili místo "nemocné" Slovanky tým Pardubic 2001/02 a velmi dobře se s nimi spolupracovalo. Když řeknu, že tento turnaj pořádali hlavně rodiče hráček, je to pro nás možná hozená rukavice, zda v budoucnu něco podobného nezkusíme třeba my s našimi šikovnými a zapálenými rodiči.

Výsledky:

SK UP - Hranice 54:14

SK UP - OSK 23:71

SK UP - Pardubice B 15:70

SK UP - Pardubice A 9:106

SK UP - SBŠ Ostrava 42:21

Náš tým obsadil celkově velmi pěkné 4.místo. Na víc jsme zatím pomýšlet určitě nemohli. Utkání s OSK nám nevyšlo od začátku až do konce, bohužel, když máme hned u rozcvičování nahnáno z herně ne o tolik lepších holek, těžko to pak z našich hlav trenéři dostávají.

Zápas s Pardubicemi A i B byl jednoznačnou záležitostí. Oba týmy jsou na úplně jiné úrovni a jasně šlo poznat, že už hrají déle (tajné zdroje mluví od 5-6 let).

S Hranicemi i Ostravou to byly podobné zápasy, kdy jsme si v prvních poločasech udržovali mírné vedení, které se nám později podařilo ještě navýšit.

Velmi příjemné je, že se střelecky prosadily všechny hráčky:

Poulíčková 26 bodů, Štursová 20, Benešová 19, Podlahová Kožůšková 14, Dosedělová 11, Schlosserová Musilová 8, Filipcová Gentricová, Krátká 4, Erbenová Szabó 2, Zezulová 1.

Je také velká čest, že do ALL STAR turnaje byla vybrána i naše hráčka Hedvika Benešová.

 

Více na www.minibasket.estranky.cz

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
78%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 37

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS