Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Ostrý start mladších mini proti Krnovu

pondělí 27.9.2010 | O. Zatloukal

 
 
Mladší mini SK UP – TJ Loko Krnov 46-62 (24-26) Body: Rašková 15, Horká 10, Krejčířová 7, Štursová, Benešová, Erbenová K po 4, Kožůšková 2 TH: 21/3 !!!!!!!!

SK UP – TJ Loko Krnov 45-87 (28-36) Body: Horká 14, Rašková 9, Podlahová 6, Krejčířová 5, Erbenová T. 4, Kožůšková 3, Musilová, Filipcová po 2 TH: 12/3 !!!!!!!

V úvodním kole mladších mini jsme měřili síly s týmem Krnova. Hned na úvod se ale sluší poznamenat, co tomu předcházelo. Prodloužený víkend nebo prázdniny = velký vykřičník pro trenéry, POZOR, možná bude někdo chybět! A ani naše družstvo se tomu bohužel nevyhnulo. Některé holky musely doma zůstat kvůli nemoci, jiné byly s rodiči pryč. Nezbývalo než vytáhnout Terku E. z postele od horkého čaje, abychom aspoň splnili povinný počet hráček do zápasu. Nakonec nás bylo 11, po rozcvičení se šlo nato!

Výšková a věková převaha opět na straně soupeře (v Olomouci asi nejsou vysoké holky). Další nepříjemností byla absence asistentky Marti (získává zkušenosti při pomoci s organizací MS v Ostravě) a také obsluha stolku si odbyla svou premiéru – Majda v roli nekompromisního časoměřiče a Tereza Schlossi co by zapisovatelka.

Oba dva zápasy si byly velmi podobné. Snažili jsme soupeři zabránit už v první přihrávce, to se dařilo, pokud byly naše obránkyně pozorné a nebály se vyrazit proti míči. Pokud prováhaly správný okamžik, bylo z toho okamžité přečíslení a téměř jisté zakončení. U soupeře byly velmi výrazné 2 hráčky – velmi šikovná a rychlá rozehrávačka a vysoká podkošová hráčka, se kterou jsme se nemohli pod košem měřit. Zatímco i přes obrovské úsilí M. Krejčířové se nám menší hráčka prakticky nepodařila ubránit, s vyšší hráčkou si docela dobře “poradila“ A. Koži. Podařilo se jí párkrát vzít míč pěkně ji zápas znepříjemnit. Nicméně i tato hráčka dala v obou utkáních přes 20…

Za zmínku určitě stojí ještě naše aktivita při získávání faulů – konečně neobcházíme obránce, ale jdeme přímo do kontaktu – s tím také souvisí trestné hody (TH), kterých jsme střílely jako v žákovském utkání – k úspěšnosti si asi uděláte každý svůj obrázek.

Utkání byly hrány skutečně ve vysokém tempu, tuto hru se budeme snažit praktikovat po celou soutěž a věřím, že pokud nás bude víc, tak se střídáním hráček toto tempo vydržíme celé 2 zápasy! Navíc by měla ještě v některých zápasech pomoci Peťa P. ze starších mini.
Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS