Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Minižačky v Prostějově získávaly další zkušenosti

pondělí 4.10.2010 | O. Zatloukal

 
 
TJ OP Prostějov – SK UP 90:42

Body: Poštolková 9, Schlosserová, Horká 6, Erbenová 5, Rašková, Krejčířová 4, Benešová 3, Podlahová, Kožůšková 2 TH: 15/8

TJ OP Prostějov – SK UP 84:38

Body: Schlosserová 8, Podlahová, Rašková, Kožůšková 6, Horká 4, Poštolková, Štursová, Benešová, Erbenová 2 TH: 16/4

Po pátečním „schodovém“ tréninku, kdy jsme si kvůli výuce FTK na míč ani nesáhli, nás čekal jeden z favoritů soutěže – PV.

Nástup do prvního zápasu se nám opravdu vydařil. Dostali jsme se do vedení 7:6 a soupeř si vzal T-O. Od tohoto okamžiku už jsme tahali jen za kratší konec. PV dominoval hlavně v přechodu do rychlého protiútoku, kdy po zisku míče okamžitě 2-3 hráčky vybíhaly a my jen přihlíželi situacím 2-1, 3-1.

Naším největším zlozvykem je neustálé předržování míče. Adéla s Markétou jsou v této „disciplíně“ asi nejlepší. Musíte půjčit ostatním míč, jinak se jako tým nemáme kam posunout!

V utkání také nastoupila Peťa P. a jako hráčka st. mini měla být jedna z tahounek družstva, která své zkušenosti měla využít i ve své ročníkové kategorii. Bohužel, v tomto ohledu se jí utkání příliš nepovedlo. Musí víc využít svoji výškovou převahu a občas i rozdat ránu. Snad se nám to podaří zlepšit ve středečním zápase s OSK.
Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS