Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Nečekaně úspěšný vstup do ligy mladších dorek

18.10.2010 | J.Stejskalová

Mladší dorostenky vyhrály oba těžké zápasy na úvod sezony a ukázaly tak některým nejmenovaným starším kolegyním, že bojovností, vůli a disciplínou lze porazit i silnější soupeře a favority celé soutěže. Vždyť Pelhřimov v loňské sezoně skončil čtvrtý a Žďár druhý, s pouhými dvěma prohrami po základní části!

 
 
3.kolo, 18.10.2010
Žďár nad Sázavou - SK UP Olomouc  49:64
Rozhodčí:Rybka, Trmač . Fauly: . Trestné hody: . Diváci:36 .
Žďár nad Sázavou:
SK UP Olomouc: Lachnitová 23(3x3 ), Burzová 14 (2/1, 1x3), Knápková 12, Tomášková 8, Matyášová 3 (2/1), Skrovná 2, Šálková 2, Svobodová, Kučerová, Šťásková , Pokorná

Komentář k zápasu

Na rozdíl od včerejšího zápasu jsme hned od prvních minut zabraly v obraně, několikrát jsme soupeřky ubránily na 24s a následně trestaly. Povedlo se nám i několik rychlých protiútoků, kdy rychlé nohy a přesnou ruku předvedla zakončující A.Tomášková.

Tentokrát byly tahouny družstva Burzová, Knápková a Lachnitová, ale ostatní bojovaly jak se proti těžkému soupeři má.

Dnešní utkání bylo lepší než sobotní, soupeř byl ještě o něco kvalitnější. Holky makaly a bojovaly nadoraz, kupodivu bez větších problémů respektovaly pokyny trenérky. Snad jim to vydrží celou sezonu. Své první body v našem družstvu si připsala L.Matyášová.

Oba víkendoví soupeři patřili v loňském roce ke špičce ligy, před odjezdem jsme ani nedoufali, spíše věřili v zisk jednoho vítězství. Holky ale ukázaly, že dokáží zabrat a dvě vítězství jsou na úvod super a povzbuzení do další práce. A to nám chyběla Monča (pro tentokrát se vznášející po trochu jiné palubovce v rytmu valčíku), čertsvá posila z Lipníka Míša, dlouhodobě opět zraněná Kája a další.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS